Uppdatering MeditationerHär är en uppdatering för en del av vad som skett med våra aktiva meditationer och bloggen:

Meditation för Naturliga och av människor framkallade Katastrofer (tidigare kallad Meditation för Naturkatastrofer)

Först av allt, namnet har ändrats på denna meditation från ”Naturkatastrofer” till ”Naturliga och av människor framkallade Katastrofer”. Detta för att uppmärksamma att även om vissa väder fenomen som vi stött på är helt naturliga i början, så blir de i de flesta fall manipulerade av ”The Cabal”.

Till exempel, det finns bevis för att något märkligt hände under skogsbränderna i Kalifornien.


Å andra sidan har vår meditation säkert hjälpt Storbritannien och Irland att minimera påverkan från orkanen Ophelia. Trots att den dagliga mediebevakningen gjort sitt bästa för att göra Ophelia till den värsta stormen som Storbritannien stött på under de senaste 30 åren, är de aktuella skadorna relativt små.

Det är också fint att se att även allmänheten står emot den allmänna media informationen och deras ”felaktiga” rapporter, så som den i nedan länk:
Dock är den nya stormen Brian på väg mot Storbritannien denna helgen och förväntas orsaka större skada jämfört med Ophelia.


Det existerar även en ny Tyfon ”Lan” som förväntas slå till mot Japan denna helg.


Enligt väderrapportören AccuWeather har Tyfonen Lan potential att bli en kategori 4 storm antingen sent fredag eller lördag, lokal tid.Intressent nog sker det även ett val i Japan denna helg.


Det finns en möjlighet att den Japanska Premiär Ministern Shinzo Abe kommer att stiga ur partiet om han förlorar valet, som rapporterats av Benjamin Fulford i en av hans uppdateringar.


Det är troligt att the Cabal kan tänkas använda denna tyfon för att minimera antalet människor som kommer för att rösta, så att de sedan får möjlighet att manipulera valet som de gjort tidigare.


Vi kommer därför att inkludera både stormen Brian och tyfonen Lan i ”Meditationen för Naturliga och av människor framkallade Katastrofer”, med extra fokus på att säkerställa att valet i Japan kan hållas utan att bli manipulerat av Cabal så att varje valdeltagare kan uttrycka sin fria vilja.

Det finns också ett antal rapporter om massdöd inom djurriket på olika håll på planeten.


Anledningen till de flesta av dessa händelser är oklart för närvarande.

Inkludera även detta in Meditation för Naturliga och av människor framkallade Katastrofer ifall du känner dig guidad.


Meditation för Sheldan Nidle

Visualisera gärna Sheldon Nidle omgiven av ett rosa ägg fullt av kärleksenergi i 5-10 minuter kl 5 PM GMT = 19.00 svensk tid om du känner dig guidad. Detta för att hjälpa honom att återhämta sig från sin skada.


Forum för ”Vi älska Massmeditation”

För att avsluta denna uppdatering på ett positivt sätt är jag jätteglad att kunna berätta att Forum för ”Vi älskar Massmeditation” nu är aktivt.
Det huvudsakliga syftet med detta forum är för alla att tillhandahålla nya ideér eller områden som vi kan inkludera i nuvarande eller nya meditationer i framtiden. Det finns också en avdelning där man kan dela både globala och lokala nyheter som vi borde vara medvetna om. Det finns också en avdelning där människor kan be om healing.

Forumet är relativt nytt. Fler funktioner kommer eventuellt att adderas till i framtiden. Lämna gärna förslag om hur vi kan göra den bättre för Ljusarbetarnas Gemenskap.

Kommentarer