Inlägg

Visar inlägg från januari, 2019

Uppdatering av Buddistisk Pelar Meditation

Bild
1/25/2019 08:29:00 pm
Sedan oktober 2018, har vi gjort en daglig meditation för att underhålla Buddistiska Pelare på följande platser, som önskats av Ljuset Krafter via Cobra.
https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/10/daglig-buddistisk-pelare-meditation-kl.html

Kontinent Land Stad/Plats Africa Egypt Giza Asia China Beijing Asia China Chengdu Asia Taiwan Taipei Europe England London

Sista påminnelsen om Meditationen ”Ljusets Återkomst” och Avståndshealing i Januari

Bild
1/18/2019 01:14:00 pm
Här är en uppdatering av följande ämnen
•Sista påminnelsen om Meditationen Ljusets Återkomst den 21 januari kl 05:11 AM UTC (kl 06.11 svensk tid)
•Månadsvis Avståndshealing med Uppstigna Mästare och Helande Stjärnstrålar
•Fullmåne Meditation den 21 januari kl 02:45 PM UTC (kl 15.45 svensk tid)
•Fredsmeditationen för Syrien – hoppas över i januari då den överlappar Meditationen Ljusets Återkomst men fortsätter i februari.

Sista påminnelsen om Meditationen Ljusets Återkomst den 21 januari kl 05:11 AM UTC (kl 06.11 svensk tid)
Tidpunkten närmar sig med stormsteg för den totala månförmörkelsen över hela den Amerikanska kontinenten och när Meditationen Ljusets Återkomst kommer att hållas den 21 januari kl 06:11 svensk tid.
Detta är potentiellt den viktigaste meditationen i år. Om det finns mer än 144.000 människor som deltar i denna meditation, kan viktiga genombrott ske. Enligt Cobra finns det en mycket stor möjlighet att vi kommer att kunna uppnå detta.
http://2012portal.blo…