Partiell Solförmörkelse Meditation den 6 januari kl 1:28 AM UTC
Den 6 januari kommer det att ske en partiell solförmörkelse som kan vara synlig från platser i norra Stilla Havet och nordöstra Asien, inklusive Beijing, Irkutsk i Ryssland, Seoul, Taipei och Tokyo.

Vi kommer att använda detta tillfälle till att göra en speciell Gudinne Meditation, för att hjälpa till att förbereda för aktiveringen av Återvändandet av Ljuset, som organiseras på begäran av Cobra den 20:e/21:e vid höjdpunkten av Månförmörkelsen.


Syftet med vår meditation är att förankra gudinnans energi på planetens yta, samt att bygga upp energi för en lyckad Återvändande av Ljuset Aktivering under Månförmörkelsen.

Vi kommer att göra denna meditation vid 1:28 AM UTC, vilket är den exakta tidpunkten för nymånen. Tabellen nedan visar tiden för meditationen i olika tidszoner:

Tid
Tids zon
Stad
Jan 5
Lördag

03:28 pm
HST
Honolulu
05:28 pm
PST
Los Angeles
06:28 pm
MST
Denver
07:28 pm
CST
Chicago
08:28 pm
EST
New York
11:28 pm
BRST
Rio de Janeiro
Jan 6
Söndag

01:28 am
UTC
Reykjavik
01:28 am
GMT
London
02:28 am
CET
Berlin
03:28 am
EET
Cairo
04:28 am
MSK
Moscow
08:28 am
ICT
Bangkok
09:28 am
CST
Taipei
10:28 am
JST
Tokyo
12:28 pm
AEDT
Sydney
02:28 pm
NZDT
Auckland

Denna 15 minuters meditation kommer även att omfatta den högsta partiella solförmörkelsen kl 1:41 AM UTC.Du kan kolla tiden för meditationen i din tidszon här:


Här är Facebook eventet för denna meditation:


Du finner guidad inspelning för Gudinne Meditationen på 14 språk i länken nedan:


Här är instruktionerna för Gudinne Meditationen: (Föreslagen tid för denna meditation är 15 minuter)

1. Slappna av i ditt sinne och kropp genom att fokusera på din andning under några minuter.

2. Visualisera en pelare av rosa Ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, sedan vidare genom din kropp in i Jordens centrum. Håll denna pelare av Ljus aktiv i några minuter. Visualisera sedan en kärleksfull kvinnlig närvaro i formen av en vacker Gudinna som stiger ned från himlen och in i din fysiska kropp. Denna närvaro kommer att harmonisera din inre kvinna och göra henne mer kärleksfull. Stanna
sammansmält med denna närvaro ett tag.

3. Visualisera en ljus ny andlig framtid för mänskligheten, med kvinnor och män i perfekt förståelse, med vårt samhälle som växer bortom behov av krig och konflikter när alla mörka entiteter, fysiska och icke fysiska, tas bort från vår planet. Visualisera att alla mänsklighetens sår helas, att hela mänskligheten blir inspirerad och vägledd genom att alla har sin egen kontakt med sin Själ och Källan i perfekt balans med deras inre manliga och kvinnliga aspekt.

4. Lyft dina händer ovanför ditt huvud och börja rotera din kropp medsols.

5. Medan du gör detta, sjung mantrat iiii (uttalas ee-ee) så att det vibrerar genom din kropp och visualisera att din kropp blir en strålande pelare av ljus, med miljoner regnbågsfärgade stjärnor utspridda inom pelaren av ljus.

6. Fortsätt att sjunga mantrat och rotera. Efter några minuter, släpp armarna nära kroppen och fortsätt rotera medsols.

7. Medan du gör det, börja sjunga mantrat eeeaaa (ee uttalas som e i ”Amerika” och INTE som e i ”Venus”, och a uttalas som a i ”Amerika”) så att det vibrerar genom din kropp och visulisera en regnbågs vortex av Ljus som expanderar från ditt hjärta utåt och genom hela planeten. Kalla på närvaron av dina andliga guider, Uppstigna Mästare, Plejadierna, änglar, delfiner, tvillingsjälar och själsfränder, själsfamiljer och andra varelser av Ljus.

8. Fortsätt att sjunga mantrat och rotera och stanna i närvaron av alla dess Ljusvarelser ett tag.

Du kan läsa om förklaringen av Gudinnans Vortex och hur den ska utföras i nedan länkar, vilket också är en viktig del av Aktiveringen av Ljusets Återkomst den 20:e / 21:e januari.

Du kan använda följande poster för att dela denna meditation på din websida eller blogg, så väl som på sociala medier.Gudinnan vill ha Ljus och Ljus ska det bli!
-----------------------------------------------------------------------

Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar massmeditationer för att hjälpa till med att uppnå planetarisk frigörelse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Var gärna med på vår Nödsituations Meditation kl 2 PM UTC, Nyckeln till Frihet Meditation kl 3 PM UTC och Buddistisk Pelar Meditation kl 3:30 PM UTC varje dag om du känner dig guidad.

Länk till Nödsituations Meditationen:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/03/genombrotts-meditation-kl-2-pm-utc-och.html

Länk till Nyckeln till Frihet Meditation:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/08/nytt-dagligt-meditations-schema.html

Länk till Buddistisk Pelar Meditaiton:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/10/daglig-buddistisk-pelare-meditation-kl.html

Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De finns i nedan länk:


Vi ger också ekonomiskt krisstöd till Ljusarbetare runt om i världen. Du får gärna göra regelbundna eller enstaka bidrag via länken nedan:


Vänligen assistera/supporta oss för en smidig övergång i den planetariska frigörelsen in i det högsta ljuset.

Kommentarer