Aktivering av Ljusets Återkomst den 21 januari kl 5:11 AM UTC = 6:11 på morgonen
Den 20:e/21:e kommer det att vara en mycket viktig meditation vid ögonblicket för den maximala Månförmörkelsen. Detta organiseras på önskan från Cobra för att ankra så mycket Ljus som möjligt på planetens yta. Detta kommer att hjälpa till att lösa dödläget mellan ljuset och de mörka krafterna, för att slutligen frigöra mänskligheten. Därför ges denna meditation namnet ”Aktivering av Ljusets Återkomst”.
Astrologiska diagram för denna meditation visar en kraftfull ”Grand Square” mellan Månen och Månens nod, motsatt Solen och Merkurius, och i kvadrant med Uranus, Eris och Pallas. Flera planeter i detta ger många kraftfulla aspekter (runt 20 st totalt!) med det galaktiska Centret, Plejaderna och Sirius. Denna kraftfulla konfiguration skapar en punkt av maximal spänning som släpps i ett stort kosmiskt genombrott.
Vid den punkten, skickar den Kosmiska Centralsolen en enorm puls av ljus genom hela skapelsen. Denna puls kommer att vara en utlösande faktor för början av det slutliga avlägsnandet av allt mörker från Skapelsen och en utlösare för början av förberedelserna för den nya kosmiska cykeln. 

Under denna meditation har Ljusets Krafter sitt fokus på hela den Amerikanska kontinenten (Nord och syd Amerika), som kommer att vara helt täckt av förmörkelsen.Antalet människor som gör denna meditation är den mest inflytelserika faktorn inom kraften hos den på ytan mänskliga befolkningen för att påskynda processen av planetarisk befrielse.

Detta beror på att varenda en av oss är en medskapare av detta universum. Genom att göra denna massmeditation, använder vi vår samskapande förmåga till att skapa en ljus framtid för mänskligheten.

Skapande eller manifestation är resultatet av vår fria vilja genom olika dimensioner mot det fysiska planet och om vi ansluter oss med vår gudomliga vilja, kommer den Gudomliga Viljan att manifesteras på det fysiska planet.

De flesta som läser denna blogg och Cobras blogg har gjort ett val för Fullt Avslöjande, för befrielsen av planeten Jorden, för ”Händelsen/Eventet”, för Första Kontakten och för den Nya Gyllene Tidsåldern.

Därför, med denna Återkomst av Ljuset Aktivering, mediterar vi för att magnetiskt dra till oss alla våra val till det fysiska planet. Efter meditationen agerar vi utifrån den och manifesterar den verkligheten.

År 2017 fanns det mer än en kvarts miljon deltagare i Enhets Meditationen den 22 augusti, vilket var den starkaste meditationen någonsin, och vi lyckade göra en betydande process mot ”Händelsen/Eventet”.


Om vi lyckad att nå eller överträffa den kritiska massan av 144.000 människor igen som gör denna meditation, kommer sedan en massiv helande kedjereaktion i energifältet i världen att skapas.
Därför, vänligen dela denna meditation när och fjärran. Kontakta andliga grupper och alternativa medier för att dela denna meditation så långt som möjligt.

Här är länken till vår Vi Älskar Mass Meditation Facebook event för denna meditation.


Det finns också ett antal Facebook events skapade av olika grupperingar av Ljusarbetare:

Tabellen nedan visar alla PR-videos och guidade inspelningar hittills. Du kan dela dem på sociala närverk och alternativa medier för att sprida budskapet till så många människor som möjligt.


GUIDADE AUDIOS Smaly7
SPRÅK
PR - videos
PR - värd
Youtube playlist

Youtube playlist
English

English 2

English 3

English 4

English 5

English 6

English 7
Bulgarian

Bulgarian 2

Chinese simplified

Chinese simplified 2

Chinese traditional
Croatian

Croatian 2

Czech

Danish

Danish 2

Dutch

Estonian
French

French 2

German

German 2
Greek
Hindi


Hungarian

Hungarian 2

Italian
Japanese
Japanese 2Korean
Macedonian

Persian
Polish
Portuguese

Portuguese 2
Romanian

Romanian 2
Russian
Serbian
Slovak

Slovenian
Spanish

Spanish 2

Spanish 3
Telugu


Music only
-
-


Nedan finns också ett antal posters som skapats av Ljusarbetare och Ljuskrigare jorden runt för att hjälpa till att dela denna meditation. Känn dig fri att dela dem. Om du har skapat en poster som du vill ska delas här så sänd den till welovemassmeditation@gmail.com


Hög upplösning - nedladdning: https://imgur.com/2aDkrXN
Tabellen nedan visar tiden för denna meditation i de valda tidszonerna:

Tid
Tids zon
Stad
Jan 20
Sunday

07:11 pm
HST
Honolulu
09:11 pm
PST
Los Angeles
10:11 pm
MST
Denver
11:11 pm
CST
Chicago
Jan 21
Monday

12:11 am
EST
New York
03:11 am
BRST
Rio de Janeiro
05:11 am
UTC
Reykjavik
05:11 am
GMT
London
06:11 am
CET
Berlin
07:11 am
EET
Cairo
08:11 am
MSK
Moscow
12:11 pm
ICT
Bangkok
01:11 pm
CST
Taipei
02:11 pm
JST
Tokyo
04:11 pm
AEDT
Sydney
06:11 pm
NZDT
Auckland

För andra städer kan den lokala tiden för meditationen återfinnas i nedan länk:Här är instruktionerna för denna meditation: (Föreslagen tid för vår meditation är 20 minuter)

1. Använd din egen teknik för att försätta dig i ett avslappnat medvetandetillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett redskap för att ankra Ljuset på planetens yta.

3. Visualisera en pelare av strålande vitt Ljus som kommer från den Kosmiska Central Solen, sedan distribueras den vidare till Central Solarna i alla galaxer i detta Universum. Visualisera sedan att detta Ljus förs in genom den Galaktiska Central Solen, sedan genom Alcyone Plejadiska Stjärnporten, vidare genom Sirius Stjärnport, sedan ini vårt Solsystem och genom alla varelser av Ljus i vårt Sol system och  vidare genom alla varelser på planeten Jorden och även genom din kropp till Jordens centrum.4. Visualisera att detta ljus transmuterar allt återstående mörker i detta Universum tills endast Ljuset återstår. Visualisera att en ny stor kosmisk cykel börjar och för med sig rent Ljus, Kärlek och Glädje till alla varelser i hela Universum.

5. Lyft dina händer ovanför ditt huvud och börja rotera din kropp medurs.

6. Medan du gör det, sjung mantrat iii (uttalas ee-ee) så att det vibrerar genom din kropp och visualisera att din kropp förändrar sig till en strålande pelare av Ljus, med miljoner regnbågsfärgade stjärnor utspridda inom denna pelare av Ljus.

7. fortsätt att sjunga mantrat och rotera. Efter några minuter, släpp ned dina händer nära din kropp och fortsätt att rotera medurs.

8. Medan du gör det, börja sjunga mantrat eeeaaa (eee uttalas som e i ”Amerika”) och INTE som e i ”Venus”, och a uttalas som a i ”Amerika”) så att det vibrerar genom din kropp och visualisera en regnbågs vortex av Ljus som expanderar från ditt hjärta och utåt genom hela planeten.

Denna regnbågs vortex manar fram dina Tvillingsjälar. Själsfränder, Själsfamiljer, Spirituella guider, Uppstigna mästare. Plejadier, Änglar, Delfiner och andra varelser av Ljus. Visualisera att dina Tvillingsjälar, Själsfränder och dina Själsfamiljer vaknar upp och smälter samman med dig i EN varelse i en mandala av ljus.

Guidad inspelning av denna meditation kan hittas i tabellen i början av detta inlägg, som också har länkar till massor av utmärkta PR-filmer.

Snälla, fortsätt dela denna meditation så mycket som möjligt och hjälp oss nå den kritiska massan.

Gudinnan vill ha Ljus och Ljus ska det bli!

-----------------------------------------------------------------------

Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar massmeditationer för att hjälpa till med att uppnå planetarisk frigörelse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Var gärna med på vår Nödsituations Meditation kl 2 PM UTC, Nyckeln till Frihet Meditation kl 3 PM UTC och Buddistisk Pelar Meditation kl 3:30 PM UTC varje dag om du känner dig guidad.

Länk till Nödsituations Meditationen:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/03/genombrotts-meditation-kl-2-pm-utc-och.html

Länk till Nyckeln till Frihet Meditation:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/08/nytt-dagligt-meditations-schema.html

Länk till Buddistisk Pelar Meditaiton:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/10/daglig-buddistisk-pelare-meditation-kl.html

Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De finns i nedan länk:


Vi ger också ekonomiskt krisstöd till Ljusarbetare runt om i världen. Du får gärna göra regelbundna eller enstaka bidrag via länken nedan:


Vänligen assistera/supporta oss för en smidig övergång i den planetariska frigörelsen in i det högsta ljuset.Kommentarer