Inlägg

Visar inlägg från september, 2017

Meditation för Puerto Rico och Vieques kl 2:30 pm GMT = 16:30 svensk tid.

Bild
Sedan Puerto drabbades av orkanen Maria i form av en kategori 4 storm har man varit utan el och mat sedan en veckas tid.

Situationen i Puerto Rico är mycket alarmerande och det finns inte tillräckligt med dricksvatten och mediciner.

http://edition.cnn.com/2017/09/26/us/puerto-rico-misery-and-desperation-after-hurricane-maria/index.html

Speciellt svårt är det för människorna som bor på Vieques, en liten ö omkring 8 miles öst om Puerto Ricos fastland, som nästan blivit total förstörd och är nu också nästan isolerad.

http://edition.cnn.com/2017/09/28/us/vieques-cut-off-after-hurricane-maria/index.html

http://people.com/human-interest/woman-puerto-rican-island-vieques-aftermath-hurricane-maria/

https://en.wikipedia.org/wiki/Vieques,_Puerto_Rico




Det finns också ett antal rapporter om att humanitär hjälp inte har kunnat levererats ordentligt till de människor som är berörda.

https://www.facebook.com/PUERTORICORECOVERYFUND/videos/455316908203443/

Vi kommer därför att genomföra en meditation för …

Meditation för Mexico lördag 23 september kl 5pm GMT = kl 19.00 svensk tid.

Bild
Under de senaste två veckorna har Mexico drabbats av två mycket starka jordbävningar.

Den första var registrerad till 8,2 den 8 september, vilket var det starkaste som uppmätts i landet det senaste seklet.
https://www.rt.com/news/402415-tsunami-quake-mexico-shore/

Den andra var en 7.1 i centrala Mexico den 19 september, och mer än 250 människor omkom. Det var samma datum som den tidigare största jordbävningen inträffade för 32 år sedan.

https://www.rt.com/news/403841-mexico-city-powerful-earthquake/

http://edition.cnn.com/2017/09/20/americas/mexico-two-earthquakes-in-one-month/index.html




På grund av detta kommer vi att genomföra en meditation på lördag den 23 september kl 05:00 pm GMT för att hjälpa människorna i Mexico att klara av alla de trauman som skapats genom dessa jordbävningar. Detta innebära 10:00 am PDT i Los Angeles, 12:00 pm CDT i Mexico City, 01:00 pm EDT i New York, 06:00 pm BST i London, 07:00 pm CEST i Paris, 01:00 am på söndag i Taipei och 02:00 am söndag i Tokyo.

Andra s…

Meditation för orkanen Maria var 4:e timme

Bild
Orkanen Maria har nått kategori 5 och styr mot Puerto Rico och Virgin Islands och förväntas nå fram tisdag kväll.

https://www.rt.com/usa/403724-hurricane-maria-puerto-rico-evacuation/

https://earth.nullschool.net/#current/wind/surface/level/orthographic=-60.95,15.39,2339

För de som vill hjälpa till mer, kan ni göra samma dagliga meditation med fokus på orkanen Maria vid något tillfälle (eller alla) av 4 timmars intervallen nedan.

Tisdag

12:30 PM EDT

4:30 PM EDT

8:30 PM EDT

Sedan på onsdag

12:30 AM EDT

4:30 AM EDT

8:30 AM EDT

12:30 PM EDT



Du kan konvertera EDT till din lokala tidszon här:

http://www.thetimezoneconverter.com/



Instruktionerna för denna meditation och länken till vårt Facebook event finns här:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2017/09/daily-meditation-for-typhoon-talim-and.html

Seger för ljuset!


Daglig Meditation för tyfonen Talim och orkanerna Jose & Maria kl 4.30 pm GMT =
kl 18.30 svensk tid.

På grund av antalet stormar som för närvarande är aktiva…

Uppdatering av Meditation för tyfonerna Talim och Doksuri

Bild
Tyfonen Talim tros slå till över de södra delarna av Japan och föra med sig häftiga regn och stark vind i regionen.
Den Japanska meteorolog stationen har utlyst starka varningar för häftigt regn över den sydligaste delen av huvudön Kyushu, som även drabbade av kraftiga regn i juli månad, som resulterade i översvämningar i området.

https://uk.reuters.com/article/us-asia-storm-japan/weakening-typhoon-talim-brings-heavy-rain-to-southwestern-japan-idUKKCN1BR05M

Även om tyfonen Talim har nedgraderats till en tropisk storm,representerar den fortfarande en stor risk för Japan.

https://www.stripes.com/news/pacific/tropical-storm-20w-talim-26-sasebo-in-tccor-1-1.486666

Därför har PFC japan börjat genomföra samma meditation var 4:e timme JST-tid enligt följande. Lördag kl 12.30 och sedan söndag enligt nedan tabell.

• 3:30 JST
• 7:30 JST
• 11:30 JST
• 15:30 JST
• 19:30 JST
• 23:30 JST

Här är ett tidsschema för USA:


För Europa,, Asien och Australien.


Tider för dess meditat…

Meditation för tyfonerna Talim och Doksuri. 14 september till 18 september kl 2.30 pm GMT.

Bild
Tyfonen Talim förväntas slå mot Kina, Taiwan och Japan under detta veckoslutet.

På samma gång har tyfonen Doksuri, känd som Maring i Filippinerna, släppt stora mängder regn över Manila och närliggande provinser tidigare i veckan och orsakat stora översvämningar och förflyttningar av jordmassor/skred.

https://www.accuweather.com/en/weather-news/talim-to-strike-taiwan-eastern-china-with-damaging-winds-and-flooding/70002697

http://www.scmp.com/news/china/society/article/2110947/china-faces-double-danger-typhoons-talim-and-doksuri-threaten

https://www.reuters.com/article/us-asia-storm-taiwan/taiwan-battens-down-for-typhoon-talim-mainland-china-braces-for-twin-storms-idUSKCN1BO058


Som rekommenderats av Cobra och Ljus Styrkorna, kommer vi att göra meditationen dagligen kl 2.30 pm GMT för att skingra både tyfonen Talim och Doksuri from nu tills att de är upplösta.

Denna tid är det samma som 10.30 pm CST i Taipei och 11.30 pm JST i Tokyo.

Tidpunkten för denna meditation har blivit val…