Meditation för Puerto Rico och Vieques kl 2:30 pm GMT = 16:30 svensk tid.

Sedan Puerto drabbades av orkanen Maria i form av en kategori 4 storm har man varit utan el och mat sedan en veckas tid.

Situationen i Puerto Rico är mycket alarmerande och det finns inte tillräckligt med dricksvatten och mediciner.

http://edition.cnn.com/2017/09/26/us/puerto-rico-misery-and-desperation-after-hurricane-maria/index.html

Speciellt svårt är det för människorna som bor på Vieques, en liten ö omkring 8 miles öst om Puerto Ricos fastland, som nästan blivit total förstörd och är nu också nästan isolerad.

http://edition.cnn.com/2017/09/28/us/vieques-cut-off-after-hurricane-maria/index.html

http://people.com/human-interest/woman-puerto-rican-island-vieques-aftermath-hurricane-maria/

https://en.wikipedia.org/wiki/Vieques,_Puerto_Rico
Det finns också ett antal rapporter om att humanitär hjälp inte har kunnat levererats ordentligt till de människor som är berörda.

https://www.facebook.com/PUERTORICORECOVERYFUND/videos/455316908203443/

Vi kommer därför att genomföra en meditation för att visualisera att all hjälp och förnödenheter med lätthet kommer till folket i Puerto Rico, genom att skapa ett energiflöde som kallar in all hjälp som behövs för att det ska fungera.

Vi kommer att genomföra meditationen dagligen kl 02:30 pm GMT tills situationen signifikant har förbättrats.

Detta innebär 07:30 am PDT i Los Angeles, 10:30 am EDT i New York, 03:30 pm BST i London, 04:30 pm CEST i Paris, 10:30 pm CST i Taipei och 11:30 pm JST i Tokyo.

Andra städer

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+for+Puerto+Rico+and+Vieques&iso=20180929T1430&p1=1440

Du kan konvertera GMT till din lokala tids zon här:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Ett Facebook event har skapats för denna meditation:

https://www.facebook.com/events/757753704408117/

Instruktioner:

1. Använd din egen teknik för att försätta dig själv i ett avslappnat tillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg för att hjälpa människorna i Puerto Rico och Vieques att hantera alla trauman och rädslor som skapats genom orkanerna, samt att de får tillgång till alla förnödenheter inklusive vatten, mat, drivmedel, finansiell hjälp och övrigt som behövs för att återuppbygga landet.

3. Visualisera en pelare av ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, och sedan vidare genom alla ljusvarelser i vårt Sol System och sedan genom din kropp ner till centrum av jorden. Visualisera en annan ljuspelare som stiger från jordens centrum och upp genom din kropp och sedan uppåt mot himlen mot alla Ljus Varelser i vårt Sol system och vår galax. Du sitter nu i två ljuspelare med ljus som flödar både uppåt och nedåt på samma gång. Håll dessa ljuspelare aktiva under några minuter.

4. Visualisera ett mjukt rosa helande gudomligt feminint ljus som helar alla människor som blivit påverkade av dessa orkaner och dess trauman och rädslor och bringar fred, hjälp, harmoni, förståelse och enighet till alla i Puerto Rico och Vieques.

5. Visualisera att alla förnödenheter kommer till Puerto Ricos folk med lätthet genom att skapa ett energiflöde som kallar till sig allt som behövs för att föra det hela framåt.

Seger för Ljuset!

Kommentarer