Meditation för tyfonerna Talim och Doksuri. 14 september till 18 september kl 2.30 pm GMT.
Tyfonen Talim förväntas slå mot Kina, Taiwan och Japan under detta veckoslutet.

På samma gång har tyfonen Doksuri, känd som Maring i Filippinerna, släppt stora mängder regn över Manila och närliggande provinser tidigare i veckan och orsakat stora översvämningar och förflyttningar av jordmassor/skred.

https://www.accuweather.com/en/weather-news/talim-to-strike-taiwan-eastern-china-with-damaging-winds-and-flooding/70002697

http://www.scmp.com/news/china/society/article/2110947/china-faces-double-danger-typhoons-talim-and-doksuri-threaten

https://www.reuters.com/article/us-asia-storm-taiwan/taiwan-battens-down-for-typhoon-talim-mainland-china-braces-for-twin-storms-idUSKCN1BO058


Som rekommenderats av Cobra och Ljus Styrkorna, kommer vi att göra meditationen dagligen kl 2.30 pm GMT för att skingra både tyfonen Talim och Doksuri from nu tills att de är upplösta.

Denna tid är det samma som 10.30 pm CST i Taipei och 11.30 pm JST i Tokyo.

Tidpunkten för denna meditation har blivit vald för att matcha tiden för meditation med PFC Japan och PFC Taiwan (International Golden Age Group).

Du kan se tiden för din egen tidszon här:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+for+storms+Talim+and+Doksuri&iso=20170914T1430&p1=1440

Du kan konvertera GMT till din egen lokala tidszon här:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Ett Facebook event har också skapats för denna meditation:

https://www.facebook.com/events/120801351872371

Guidad inspelad meditation på engelska finner du här:

https://youtu.be/veBjqaxyMNQ

Guidade inspelade meditationer på andra språk kan du också finna nedan.

Japanese: https://www.youtube.com/watch?v=PUSYve8qnQ8

Slovenian: https://youtu.be/V1W59f423vM

Instruktioner:

1. Använd din egen teknik för att försätta dig själv i ett avslappnat tillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg för att påskynda processen med att lösa upp tyfonerna Talim och Doksuri.

3. Visualisera en pelare av ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, och sedan vidare genom alla ljusvarelser i vårt Sol System och sedan genom din kropp ner till centrum av jorden. Visualisera en annan ljuspelare som stiger från jordens centrum och upp genom din kropp och sedan uppåt mot himlen mot alla Ljus Varelser i vårt Sol system och vår galax. Du sitter nu i två ljuspelare med ljus som flödar både uppåt och nedåt på samma gång. Håll dessa ljuspelare aktiva under några minuter.

4. Visualisera ett mjukt rosa ljus som löser upp tyfonerna Talim och Doksuri och gör dem harmlösa. Visualisera att detta mjuka rosa ljus beskyddar alla människor och deras egendom längs orkanernas väg. Visualisera att situationen löses på det mest positiva sätt som är möjligt.
Seger för Ljuset!


UPPDATERING: Namnen ”stormeerna Talim ochh Doksuri” har döpts om till ”Tyfonerna Talim och Doksuri”, eftersom det är vad som används av allmän media.

Reference: http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/09/hurricane-meditation-report.html

Kommentarer