Meditation för Mexico lördag 23 september kl 5pm GMT = kl 19.00 svensk tid.

Under de senaste två veckorna har Mexico drabbats av två mycket starka jordbävningar.

Den första var registrerad till 8,2 den 8 september, vilket var det starkaste som uppmätts i landet det senaste seklet.
https://www.rt.com/news/402415-tsunami-quake-mexico-shore/

Den andra var en 7.1 i centrala Mexico den 19 september, och mer än 250 människor omkom. Det var samma datum som den tidigare största jordbävningen inträffade för 32 år sedan.

https://www.rt.com/news/403841-mexico-city-powerful-earthquake/

http://edition.cnn.com/2017/09/20/americas/mexico-two-earthquakes-in-one-month/index.html
På grund av detta kommer vi att genomföra en meditation på lördag den 23 september kl 05:00 pm GMT för att hjälpa människorna i Mexico att klara av alla de trauman som skapats genom dessa jordbävningar. Detta innebära 10:00 am PDT i Los Angeles, 12:00 pm CDT i Mexico City, 01:00 pm EDT i New York, 06:00 pm BST i London, 07:00 pm CEST i Paris, 01:00 am på söndag i Taipei och 02:00 am söndag i Tokyo.

Andra städer:
https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+for+Mexico&iso=20170923T17&p1=1440

Du kan konvertera GMT till din lokala tids zon här:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Instruktioner:

1. Använd din egen teknik för att försätta dig själv i ett avslappnat tillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg för att hjälpa människorna i Mexico att hantera all trauma som skapats av dessa jordbävningar.

3. Visualisera en pelare av ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, och sedan vidare genom alla ljusvarelser i vårt Sol System och sedan genom din kropp ner till centrum av jorden. Visualisera en annan ljuspelare som stiger från jordens centrum och upp genom din kropp och sedan uppåt mot himlen mot alla Ljus Varelser i vårt Sol system och vår galax. Du sitter nu i två ljuspelare med ljus som flödar både uppåt och nedåt på samma gång. Håll dessa ljuspelare aktiva under några minuter.

4. Visualisera ett mjukt rosa helande gudomligt feminint ljus som helar alla människor som blivit påverkade av dessa jordbävningar och dess trauman och bringar fred, harmoni, förståelse och enighet till alla i Mexico för att återuppbygga de förstörda områdena.

Seger för Ljuset!

Kommentarer