Uppdatering Donationer
Tack så hemskt mycket för alla donationer hittills.

På endast ett par dagars tid har vi redan mottagit 606.77 Pund i olika valutor.

I numerologin adderas det till nummer 8.


Nummer 8 resonerar med influenserna och vibrationerna av auktoritet och personlig kraft, självförtroende, verkställande förmågor, förtroende, inre styrka, professionalism och det professionella, förvaltning, materiell frihet, framgång, gott omdöme, pengar, finanser, rikedomar, manifestera förmögenhet, överflöd och välstånd.
Vi planerar att ha mer än 1.000 pund eller mer innan vi öppnar upp för ansökningar från denna fond, då vi vill addera så mycket som möjligt för att kunna hjälpa människor.

Beträffande ansökningshandlingen så kommer det att tas fram en enkel ansökan som ska fyllas i. I ansökan kommer den sökande att behöva fylla i ett par paragrafer varför de behöver vår assistans. Ansökningsformuläret kommer att publiceras på denna blogg när det är färdigställt.

Vi tackar dig för din hjälp i ljusarbetet för planetarisk frigörelse.

Var noga med att hålla din intention för överflöd att komma till dig inom varje område i ditt liv i varje ögonblick. När du väl blivit en portal för överflöd på jordens yta, lyfter du omedelbart vibrationen för alla runt omkring dig, då detta aktiverar vad som är nödvändigt för alla att mottaga planetariskt överflöd.

Följande mantra kan vara till hjälp för att aktivera överflöd i ditt liv:

”JAG ÄR värdig att mottaga och JAG ÄR en Portal för Överflöd i varje område av mitt liv och håller denna intention för alla runt omkring mig”

Att repetera ett mantra 3 gånger har en mirakulös verkan!För mer information om denna donationsförfrågan, besök följande sida:


https://welovemassmeditation-se.blogspot.se/2017/10/snalla-dela-detta-pa-alla-hall.html

Kommentarer