Snälla – dela detta på alla håll – Förfrågan om donationer för Ljusarbetare som behöver hjälpKära Ljusarbetare och Ljuskrigare,

Det har berättats för oss att nyckelindivider som arbetar snabbt och mycket hårt bakom scenen för planetarisk frigörelse har blivit specifikt övervakade och attackerade med influenser som har skapat instabilitet i deras dagliga familjeliv.

Den här typen av störningar kan komma var som helst ifrån. Det kan vara genom en energiattack genom en chef som avskedar en individ eller en familjemedlem från deras arbete för att försörja familjen, elektroniska störningar som saktar ner viktiga arbeten för att assistera människor runt om på jorden i en större skala i uppvaknandet och avslöjandena av hemlig information, hälso problem i samband med skalära vapen och alla andra sätt som försöks för att skapa separation mellan de som bryr sig om varandra.


Det finns så många sätt, och vi är säkra på att du själv haft några mycket bisarra upplevelser som inte har vibrationen av kärlek.

Många försöker sitt bästa för att stanna i den högsta vibrationen som är möjlig oavsett dessa störningar, det har dock en effekt på deras hjärtan och det gör alla djupt ledsna att bevittna detta. Många har svårt att även supporta andra ljusarbetare och krigare då dessa modiga själar är några av de bästa helarna och stjärnfröerna som är på planeten just nu för att hjälpa till att föra alla in i helheten.

En initiering för att supporta våra nära bröder och systrar i ljuset förs nu fram för att hjälpa alla som är i desperat behov av hjälp.


Denna initiering håller överflöd och ljus genom alla med hjälp från de högre planen och Saint Germaine.This is NOT the prosperity funds, although it is a call to all out there who are able and willing to support all who are working very hard for planetary liberation.

Det är INTE välståndsmedlena/ fonden, utan ett upprop till alla där ute som kan och är villiga att supporta de som arbetar mycket hårt för planetens frigörelse.Vi önskar att skynda på ”Eventet” / Händelsen och skynda på överflödet till alla stjärnfrön, ljusarbetare och krigare.

Din support hjälper till att donera till alla som är i behov för att påskynda processen.

Vår uppdrag är att väcka till liv de 144.000, för bringa Kärlek, Harmoni, Frihet och Frid samt överflöd till alla i solsystemet.

Må detta uppdrag bli välsignat i det högsta ljuset för alla och Seger för Ljuset!

Snälla bidra med donationer till detta PayPal konto på welovemassmeditation@gmail.com eller genom denna PayPal.Me länk:


 Du kan också manifestera överflöd i ditt liv med följande information, vilket är personliga anteckningar gjorda av Peter Reed under Uppstigningskonferensen i Taiwan i april i år.


Enligt Cobra, är dessa verktyg i sig själva nog för att lösa vår finansiella situation.


Följande dokument kan också vara till hjälp i att manifestera överflöd.Seger för Ljuset!

Kommentarer