Ny allmän meditation för naturkatastroferDå vi har ett antal olika meditationer aktiva för närvarande så har det beslutats att en ny allmän meditation för natur katastrofer hålls dagligen istället för alla övriga.

Den nya meditationen hålls dagligen kl 3:30 PM GMT = kl 17.30 svensk tid.
Du kan konvertera GMT tids zon till din lokala tids zon här:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Ett Facebook event har skapats för denna meditation och nås via länken nedan:

https://www.facebook.com/events/491247927927877

Nedan instruktioner för den nya meditationen:


1. Använd din egen teknik för att försätta dig själv i ett avslappnat tillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg för att påskynda processen att bringa harmoni och enhet för planeten Jorden och dess invånare. Visualisera detta genom att grunda dig själv till planetens kärna och visualisera guld och grön ljus som en spiral runt dig för att stärka din koppling till Gaia.

3. Visualisera en pelare av ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, och sedan vidare genom alla ljusvarelser i vårt Sol System, sedan genom din kropp ner till centrum av jorden. 

4. Visualisera en annan ljuspelare som stiger från jordens centrum och upp genom din kropp och sedan uppåt mot himlen mot alla Ljus Varelser i vårt Sol system och vår galax. Du sitter nu i två ljuspelare med ljus som flödar både uppåt och nedåt på samma gång. Håll dessa ljuspelare aktiva under några minuter.

5. Visualisera ett nätverk av ”Livets Blomma” runt Jorden upplyst av rosa kärleksfullt gudinneljus, vitt AN ljus, den blå flamman från Ärkeängeln Mikael, den violetta flamman och till sista grönt och gyllene ljus.

6. Se alla områden av vår värld i nutid och framtid som behöver helande ljus och kärlek, fyllda med ljus och se alla människor och levande varelser inom dessa områden i en cirkel av ljus.

7. Visualisera att alla som ankrar ljus jorden runt assisterar Ljus Styrkorna att sända kraftfulla strålar av ljus till alla de områden som har svår väderlek, skiften i de tektoniska plattorna, bränder eller svåra förhållanden och att man förstärker helande, kärlek och ljus.

8. Andas in tacksamhet. Tacka din ”Jag är – närvaro”, Källan, Gudinnorna runt Jorden, Ljust Styrkorna och alla varelser av ljuset för all assistans.
Kommentarer