Daglig meditation för att ta bort Toplet bomber (3 pm GMT) = kl 17.00 svensk tid.Nedan är den dagliga meditationen för att ta bort toplet bomber som skapats av ljusarbetaren Sword. Denna meditation har nämnts av Cobra som ett av de verktyg som kan hjälpa till att ta bort alla plasma entiteter och toplet bomber associerade med dem.

Ett Facebook event har också skapats för att supporta denna meditationen:


Medverka gärna om du känner dig guidad att göra det för att snabba på den planetariska frigörelsen.Sedan den senaste rapporten om enhets meditationen konstaterade Cobra att det huvudsakliga problemet är Plasma toplet bomber som fortfarande måste tas bort innan Eventet kan sättas igång.


Här är lite mer information om dessa ting:

”Även genom att använda avancerade metoder, finns det fortfarande en liten del av ”primary anomaly” kvar och som sedan kollapsar in i ”accretion vortex” runt toplet bomben. Ljus styrkorna använder ATVOR teknologi igen tills den kritiska massan av ”primary anomaly” löses upp, därefter förstörs de återstående toplet bomberna en gång för alla””Rensningen av Chimera gruppen fortsätter. Det har skett en drastisk förbättring av situationen i vårt solsystem senaste tiden. Ljus styrkorna har lyckats rensa det mesta av plasma anomalyn från solsystemet och bortom, och större delen av plasma anomaly med de flesta kvarvarande toplet bomberna är nu samlade nära Jorden inom 3 ”Jord radier” från Jordens centrum”.


SÅ VAD KAN VI GÖRA?

Du kan använda den violetta flammans meditation som redan använts för att lösa upp ”Black Stone”.


ELLER använda detta:

Först ATVOR teknologin som används av Ljus styrkorna. Det är en avancerad metod för AN omvandling.


AN omvandling är: ”….system för direkt överföring av ljus som går förbi ”contingency” filter, och överför därför flödet av ljus i sin helhet hela vägen ned för alla plan. Detta tillåter den gudomliga viljan att sändas av ljuset in i den djupaste materian av alla plan. Transmutera, hela och återkoppla all verklighet tillbaks till högsta källan. Detta AN omvandlingssystem transformerar progressivt universumet till en verklighet där Högsta Källan är den styrande kraften. När AN omvandlingen är komplett kommer universum att vara en exakt spegelbild av Högsta Källan”.


TID
17.00 svensk tid dagligen

Det är 1 timme före WAM meditation och 1 timme efter Violetta Flamman meditationen.

Du kan kontrollera din tid här:Min idé för meditation för att skynda på processen:

1. Använd din egen teknik för att försätta dig själv i ett avslappnat tillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg för att skynda på processen av helande för Jorden och dess invånare, borttagandet av toplet bomber och triggandet av Eventet.

3. Visualisera en pelare av elektriskt blått ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, och sedan genom Orions stjärnport lokaliserad i Orion konstellationen och sedan till solsystemet och vidare genom alla ljusvarelser i vårt sol system och sedan genom din kropp ner till centrum av jorden.
4. Visualisera en annan ljuspelare som stiger från jordens centrum och upp genom din kropp och sedan uppåt mot himlen mot alla ljus varelser i vårt sol system och vår galax. Sedan vidare till Orion konstellationen och till slut inkopplad med Galaktiska centret och Högsta Källan.

5. Du sitter nu i två ljuspelare med ljus som flödar både uppåt och nedåt på samma gång. Håll dessa ljuspelare aktiva under några minuter.

6. Visualisera nu en vit AN-flamma som kommer från ljuspelaren mellan Högsta Källan och Jorden och sprider sig runt hela jordklotet, dess atmosfär och sedan vidare ut i rymden och renar alla återstående toplet bomber på alla plan (eteriskt, fysiskt, plasma etc) i vårt sol system, samt renar alla anomaly och skapar enhet som gör det enklare för Högsta Källan att manifestera sig själv på Gaia och stänga ner karantänen för gott.

7. Visulisera att Ljus styrkorna tar bort och upplöser alla återstående toplet bomber till en specifik punkt där alla återstående bomber kan tas bort direkt och att Eventet triggas igång.

*7. Om du känner dig guidad till det så be Ärkeängeln Metatron att assistera i reningsprocessen.Seger för Ljuset!Kommentarer