Ny meditation för KatalonienSedan Kataloniens folkomröstning den 1 oktober, har den centrala Spanska regeringen genomfört ett antal fientliga aktioner mot den Katalanska regeringen.


Efter att den Spanska regeringen hade intentionen att aktivera artikel 155 på fredagen, valde det Katalanska parlamentet att flytta röstningen för självständighet, och denna fick 70 röster för och 10 röster emot samt två blanka röstsedlar.


Röstningen ledde till firande ibland tusentals supportrar för frigörelse i Barcelona, regionens huvudstad.


Nu tillåter den Spanska senaten tillämpning av 155 i Katalonien genom 214 röster till sin fördel, vilket är 83% av kammaren.


Vi kommer därför att fortsätta med vår meditation för Katalonien för att hjälpa till att manifestera en fridful miljö så att förhandlingarna mellan båda sidor kan komma tillstånd, och att den bästa möjliga lösningen rörande Kataloniens frigörelse kan manifesteras.

Denna meditation kommer att hållas 3:30 PM GMT till dess att situationen förbättras och att båda sidor nått en fredlig lösning.

Här är länken till vårt Facebook event:

Tidspresentatör för event:


Du kan konvertera GMT tidszon  din lokala tisdzon här:

Var även uppmärksam på att Sommartiden för de Europeiska länderna nu ändras denna helg. Meditationstiderna för människorna i dessa länder påverkas därför. Du kan kontrollera när tidsförändringarna sker här:


Instruktioner: (Föreslagen tid för denna meditation är 15 minuter)

1. Använd din egen teknik för att försätta dig i ett avslappnat tillstånd.

2. Sätt din intention att bringa fred och helande till situationen i Spanien och speciellt Katalonien. 

3. Visualisera en stråle av ljus som kommer från din Själs Stjärnchakra (20 cm ovanför ditt huvud) vidare till Själs Stjärnchakrat för var och en som gör denna meditation.

4. Visualisera att den nu kollektiva strålen av ljus, expanderar in i Jordens energinät och når Spanien och kopplar in sig via Själs Stjärnchakrat på alla involverade i situationen där, så att det harmoniserar dem och inspirerar dem att finna en fredlig lösning.

Det är också mycket viktigt att folket i Spanien blir medvetna om att vi supportar dem med denna meditation, så att energin från ljuset vi sänder mottas och får möjlighet att lätta upp situationen.

Gudinnan önskar fred och fred ska det bli!

Reference:

https://welovemassmeditation-se.blogspot.se/2017/10/meditation-for-katalonien-uppdatering.html
Kommentarer