Brådskande meditation för den svarta varningen
UPPDATERING: även om varningen nedgraderats till röd så är situationen fortfarande kritisk. Därför vänligen fortsätt med denna meditationen kl 4 PM GMT = kl 18.00 svensk tid.


På grund av den brådskande situationen från den svarta varningen och ett antal säkerhets problem kommer vi att hjälpa Ljus styrkorna genom att genomföra enhetsmeditationen tills att varningen är nedgraderad. Vi kommer att genomföra meditationen dagligen kl 4 PM GMT = kl 18.00 svensk tid.

Du kan konvertera GMT till din tidszon här:

Länk till guidad meditation finns längst ned i den post:


Instruktioner:

1. Använd din egen teknik för att försätta dig själv i ett avslappnat tillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg för att påskynda processen att bringa harmoni och enhet för planeten Jorden och dess invånare.

3. Visualisera en pelare av ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, och sedan vidare genom alla ljusvarelser i vårt Sol System, genom Solen och Månen och och sedan genom din kropp ner till centrum av jorden. Visualisera en annan ljuspelare som stiger från jordens centrum och upp genom din kropp och sedan uppåt mot himlen mot alla Ljus Varelser i vårt Sol system och vår Galax. Du sitter nu i två ljuspelare med ljus som flödar både uppåt och nedåt på samma gång. Håll dessa ljuspelare aktiva under några minuter.

4.Visualisera ett mjukt rosa helande gudomligt feminint ljus som helar alla människor på planeten från deras tidigare trauman och bringar fred, harmoni, förståelse, överflöd och enighet. Visualisera att detta mjuka rosa ljus helar alla jordens människors sinnen och hjärtan. Se alla ljusarbetare, ljuskrigare och sanningssökare arbeta tillsammans i enighet för att skapa den nya Jorden. Se jordens folk fira och med glädje delta i skapandet av vår nya verklighet, där alla kan erhålla vad de behöver och fritt välja att leva på det sätt de önskar.

Föreslagen tid för meditationen är 15 minuter.

Gudinnan önskar fred och fred ska det bli!

Referens:
Kommentarer