Meditation för Hjärtat av AN, Peru
Solara, författare, artist, visionär för 11:11, väckare av AN familjen och medskapare av Hjärtat av AN i Peru, en kvinna som gjort stora insatser för att hjälpa planeten med att upprätthålla ljusnätet under 20 års tid med initiering av 11:11 porten och Hjärtat av AN är hotad av en brand som expanderar genom vindar i närheten av Hjärtat av AN.Låt oss hjälpa genom att sända intentionen att vindarna stoppas och att elden lugnar sig och att Hjärtat av AN är i säkerhet.

Vi kommer att göra följande meditation tillsammans vid samma tidpunkt varje dag kl 1 PM GMT ( kl 15.00 svensk tid) tills elden har lagt sig.

Du kan konvertera tidszonen GMT till din lokala tid här:


Ett Facebook Event sida har skapats för denna meditation:


Instruktioner:

1. Slappna av i din kropp och ditt sinne genom att fokusera på din andning.

2. Visualisera en stråle av ljus som kommer från din Själs Stjärnchakra (20 cm ovanför ditt huvud) vidare till Själs Stjärnchakrat för var och en  som gör denna meditation.

3. Sätt din intention att bränderna vid Hjärtat av AN i Inkas heliga dal i Peru slocknar. Visualisera att vindarna lägger sig, elden lugnar sig och att alla människor och deras egendomar i regionen är skyddade och orörda.

4. Känn tacksamhet för att detta sker.

"Seger för Ljuset”!


Kommentarer