(Recreating Balance / Återskapa Balans) 2017-10-23: Gaia & Yaldabaoth/Plasma Parasiter – Lösgörande MeditationNedan finns en utomordentlig meditation föreslagen av min vän Untwine, vars mål är att lösgöra Gaia (Jorden) från Yaldabaoth och de två maskliknande plasma parasiterna från alla dimensioner & plan av all tid / rum.

Enligt Untwine’s förslag, gör vi denna meditation som en grupp en gång i vekan på söndagar kl 3:45 PM GMT före den veckovisa Uppstigningsmeditationen.

Ett Facebook event har skapats för denna nya veckovisa meditation:


Du kan konvertera GMT tidszon till din lokala tidszon här:---------------------------------------------------------

Jag postar nedan en kraftfull artikel skriven av två kära vänner:

---------------------------------------------------------

I Cobra’s inlägg den 12 oktober refererade han till artikeln Krig mot Medvetandet:

. 
Denna kommentar presenterades i artikeln:  Hur vinner vi detta krig? Vi slåss mot Archons som de antika Gnostikerna gjorde: med kunskap, visdom och lösgörande.

Genom att försöka förstå vägarna för att lösgöra Gaia från Yaldabaoth, tillfrågades Cobra om ”meditationen siffran 8” av Phyllis Krystal kunde användas för att klippa banden. Cobra svarade att det var en utomordentlig idé.

Cobra föreslog också att inkludera de två maskliknande parasiterna med Yaldabaoth entiteten.

De nämns här:


Denna meditation kan göras individuellt eller som en grupp. Om man gör den ensam är det bäst att göra meditationen i 2 minuter när du vaknat på morgonen och strax före läggdags på kvällen. Gruppmeditationen kommer att hållas en gång i veckan på söndagar kl 3:45 GMT före den veckovisa meditationen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gaia & Yaldabaoth/ Plasma Parasiter – lösgörande meditation

Försätt dig själv i ett avslappnat medvetandetillstånd. Koppla ihop dig med ditt I AM / JAG ÄR medvetande.

Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg att skynda på processen att lösgöra Gaia från Yaldabaoth och de två maskliknande parasiterna genom all tid/rum, dimensioner och plan.

Visualisera två gyllene cirklar i form av siffran 8 på marken framför dig.
  
I mitten av den gyllenecirkeln närmst dig visualiserar du ”Gaia” skrivet i vackra blommor som växer från marken i cirkeln.

Mittemot Gaia’s cirkel visualiserar du den andra gyllene cirkeln med Yaldabaoth och de två maskliknande plasma parasiterna på marken.Fyll varje cirkel med essensen från varje varelse, känn att de är på plats på marken framför dig. Låt cirklarna röra vid varandra men inte överlappa varandra.

Starta vid punkten där de två cirklarna möts. Visualisera ett lysande neonblått ljus som flyter runt Yaldabaoth och de två maskliknande plasma parasiterna medurs (flyter från vänster upp och runt till höger) på marken tills hela cirkeln är markerad i lysande blått ljus.

Från punkten där de två cirklarna möts, låt det neon blå ljuset fortsätta att flyta runt den vänstra sidan av Gaia’s cirkel, moturs längs marken runt Gaia och tillbaks till platsen där de två cirklarna möts för att skapa en hel siffra 8. Låt det lysande neonblå ljuset flyta runt siffran 8 i 2 minuter.

Medan ljuset fortsätter att flöda, känn Gaia, Yaldabaoth, de två maskliknande plasma parasiterna och det lysande blå ljuset ankrade till marken.

Se nu Ärkeängeln Mikael’s lysande blå stråle klippa av banden och lösgöra Gaia från Yaldabaoth och plasma parasiterna. Tacka för alla läxor som blivit lärda och ge tack till alla varelser som hjälpt till med att frigöra Gaia.

Seger för Ljuset!  

Länk till ”Klippa banden i siffran 8”---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hela meditationen tar vanligtvis ungefär 4 minuter. Några viktiga nycklar för att göra meditationen mest effektiv är:

1) Håll alla aspekter av meditationen (Gaia, Yaldabaoth/Parasiter och det blå ljuset) på marken.

2) Upprätthålla en frisk/ren neon blå färg runt siffran 8.


Av : Sonja and Sequoia

Kommentarer