Uppdatering av meditation för den svarta varningen (Black Alert)
Sedan den brådskande förfrågan om en meditation för den svarta varningen, har det kommit ett antal nya kodade meddelanden till Cobras motståndsrörelse. Se den senaste i nedan bild:


date PBPPNSystemsIsidic/SystemsIsidicMDS
10/12/2017

Och en ny uppdatering av situationen:


Ljus styrkorna har bett att ”Black Alert” meditationen ska fortsätta varje dag kl 4 pm GMT = kl 18.00 svensk tid.

För de som inte känner till meditationen sedan tidigare, så är den baserad på ”Enhetsmeditationen” som skapades av Cobra och Corey Goode för solförmörkelsen i augusti. Den meditationen var en av de mest framgångsrika massmeditationerna för planetens frigörelse.

Länk till olika meditationer och nedladdningar finns i nedanstående post:

  
Nedan är instruktionerna för denna meditation att användas dagligen, utan någon referens till solförmörkelsen.

1. Använd din egen teknik för att försätta dig själv i ett avslappnat tillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg för att påskynda processen att bringa harmoni och enhet för planeten Jorden och dess invånare. 

3. Visualisera en pelare av ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, och sedan vidare genom alla ljusvarelser i vårt Sol System, genom Solen och Månen och sedan genom din kropp ner till centrum av jorden. Visualisera en annan ljuspelare som stiger från jordens centrum och upp genom din kropp och sedan uppåt mot himlen mot alla Ljus Varelser i vårt Sol system och vår Galax. Du sitter nu i två ljuspelare med ljus som flödar både uppåt och nedåt på samma gång. Håll dessa ljuspelare aktiva under några minuter.

4.Visualisera en mjukt rosa helande gudomligt feminin energi som helar alla människor på planeten från deras tidigare trauman och bringar fred, harmoni, förståelse, överflöd och enighet. Visualisera att detta mjuka rosa ljus helar alla människors sinnen och hjärtan jorden runt. Se alla ljusarbetare, ljuskrigare och sanningssökare arbeta tillsammans i enighet för att skapa den nya Jorden. Se jordens folk fira och med glädje delta i skapandet av vår nya verklighet, där alla kan erhålla vad de behöver och fritt välja att leva på det sätt de önskar.

Föreslagen tid för meditationen är 15 minuter.

Ett Facebook event har skapats för denna meditation:


Då den veckovisa ”Ascension Meditation”  är 4 pm GMT = 18.00 svensk tid varje söndag, så kan de som känner sig guidade göra ”Enhetsmeditationen” direkt efter kl 18.30 istället på söndagar.


Referenser:

Motståndsrörelsen


Brådskande meditation för black alert


Rapport om EnhetsmeditationenKommentarer