Meditation för Katalonien - Uppdatering
Söndagen den 1 oktober beslöt majoriteten av väljarna i Katalonien att de önskade frigörelse från Spanien.Den spanska regeringen accepterar dock inte resultatet av omröstningen då de anser att den var illegal.

I Katalonien hotar många människor de spanska krafterna och tvingar dem att lämna området. Hatet från båda sidor blir mer och mer aggressivt och många önskar ett blodbad. Människor tar ut sina pengar från banken och tankar upp sina bilar. Det pratas om att stänga gränser, vägar och även flygplatser.

Under tiden planerar Kung Felipe att sända ett tv-tal adresserat till människorna i Spanien, efter att tusentals arga Katalonier marscherat genom gatorna för att protestera mot polisens våld under deras omröstning för att bli självständiga. Talet kommer troligtvis att sändas på morgonen onsdagen den 4 oktober.Därför kommer vi att fortsätta att hålla meditationen för Katalonien för att säkra att en fredlig lösning kommer att ske via dialog.

Meditationen kommer att hållas dagligen 4:30 PM GMT = kl 18.30 svensk tid fram till och med Spaniens Nationaldag torsdagen den 12 oktober.

Du kan konvertera GMT tidszon till din lokala tid här:


Guidad meditation i i olika språk finns via nedan länk:


Instruktioner:

1. Använd din egen teknik för att försätta dig i ett avslappnat tillstånd.

2. Sätt din intention att bringa fred och helande till situationen i Spanien och speciellt Katalonien.

3. Visualisera en stråle av ljus som kommer från din Själs Stjärnchakra (20 cm ovanför ditt huvud) vidare till Själs Stjärnchakrat för var och en  som gör denna meditation.

4. Visualisera att den nu kollektiva strålen av ljus, expanderar in i Jordens energi nät och når Spanien och kopplar in sig via Själs Stjärnchakrat på alla involverade i situationen där, så att det harmoniserar dem och inspirerar dem att finna en fredlig lösning.

Det är också mycket viktigt att folket i Spanien blir medvetna om att vi supportar dem med denna meditation, så att energin från ljuset vi sänder mottas och får möjlighet att lätta upp situationen.

Gudinnan önskar fred och fred ska det bli!


Uppdaterat: Det är intressant att den tidigare rörelsen för frihet för Katalonien år 1934 också hände runt oktober månad.Kommentarer