Video som förklarar hur Gudinnans Vortex fungerar


Här är den guidade videon för den Veckovisa Frigörelse Meditationen som tidigare rekommenderades av Cobra, vilken nu är ersatt av Den Veckovisa Uppstigningsmeditationen.Instruktionerna för hur man ska ankra Gudinnans Vortex finns i videon vid 5:55 minuters märket.
Här är instruktionerna för att ankra Gudinnans Vortex:

1. Lyft dina händer ovanför ditt huvud och börja rotera din kropp medurs.

2. Medan du gör detta sjunger du mantrat iiii (uttalas ee-ee) så att det vibrerar genom din kropp och visualisera hur din kropp förändras till en lysande pelare av Ljus, med millioner regnbågsfärgade stjärnor utspridda i pelaren av Ljus.

3. Fortsätt att sjunga mantrat och rotera. Efter några minuter tar du ner dina händer nära din kropp och fortsätter att rotera medurs.

4. Medan du gör detta börjar du sjunga mantrat eeeaaa (eee uttalas son e i ”America” och INTE som e i ”Venus”, och a uttalas som a i ”America”) så att det vibrerar genom din kropp och visualisera en regnbåge av Ljus som expanderar från ditt hjärta och ut genom hela planeten. Kalla på närvaron av dina Spirituella Guider, Uppstigna Mästare, Pleiader, Änglar, Tvillingsjälar, Själsfränder, Själsfamiljer och andra varelser av Ljus.

5. Fortsätt att sjunga mantrat, rotera och stanna i närvaron av alla dessa varelser av Ljus en stund.
OBS! Notera att i steg 4, mantrat eeeaaa (eee uttalas som e i ”America” och INTE som e i ”Venus”, och a uttalas som a i ”America”)

Du kan göra detta när som helst eller efter den Veckovisa Uppstignings Meditationen.

http://2012portal.blogspot.com/2016/08/make-this-viral-weekly-ascension.html

Mer information om Gudinnans Vortex finner du här:


Seger för Ljuset!Kommentarer