BRÅDSKANDE! Alert Meditation kl 9 PM EST den 22 November
För närvarande är det en ny Svart Alert vid 504.


Då det är brådskande, kommer vi att genomföra en Alert Meditation kl 9 PM EDT den 22 November, vilket är mindre än 30 minuter.

Snälla medverka om du känner dig guidad.

Du kan också tillhandahålla energimässig support till Ljus Styrkorna genom att göra meditationen när du så önskar.

Guidad Alert Meditation finner du här:


Nedan är instruktionen för denna meditation som en påminnelse:


1. Använd din egen teknik för att försätta dig själv i ett avslappnat tillstånd.


2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg för att påskynda processen att bringa harmoni och enhet för planeten Jorden och dess invånare. 


3. Visualisera en pelare av ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, och sedan vidare genom alla ljusvarelser i vårt Sol System, genom Solen och Månen och sedan genom din kropp ner till centrum av jorden. Visualisera en annan ljuspelare som stiger från jordens centrum och upp genom din kropp och sedan uppåt mot himlen mot alla Ljus Varelser i vårt Sol system och vår Galax. Du sitter nu i två ljuspelare med ljus som flödar både uppåt och nedåt på samma gång. Håll dessa ljuspelare aktiva under några minuter.


4.Visualisera en mjukt rosa helande gudomligt feminin energi som helar alla människor på planeten från deras tidigare trauman och bringar fred, harmoni, förståelse, överflöd och enighet. Visualisera att detta mjuka rosa ljus helar alla människors sinnen och hjärtan jorden runt. Se alla ljusarbetare, ljuskrigare och sanningssökare arbeta tillsammans i enighet för att skapa den nya Jorden. Se jordens folk fira och med glädje delta i skapandet av vår nya verklighet, där alla kan erhålla vad de behöver och fritt välja att leva på det sätt de önskar.

Föreslagen tid för meditationen är 15 minuter.

Gudinnan vill ha fred och fred ska det bli!Kommentarer