Uppdatering om Meditationen för naturliga och av människan skapade katastroferÖver den senaste veckan har väder, jordskalv & vulkaniska aktiviteter varit relativt godartade runt jorden.

Orkansäsongen i Atlantregionen är nästan över, det har inte formats någon ny storm.

Alla skogsbränder har släckts. I Norra Kalifornien, samarbetar nu olika
parter med att städa undan giftigt skräp för att skydda eko-systemet.Den tropiska stormen Damrey anlände över Vietnam, med vindar upp till 90 km i timmen, ca 500 km söder om kuststaden Danang, där toppmötet för Asia-Pacific Ekonomic Cooperation (APEC) sker nästa vecka. Stormen förväntas nedgraderas till en tropisk storm och tropisk nedgradering innan den förflyttar sig till Kambodja.
Regelbunden seismisk aktivitet fortsätter och det har varit många mindre jordbävningar runt Moder Jord, då trycket frigörs försiktigt, turligt nog i relativt obefolkade områden. Vid kl 1 PM GMT i söndags den 5:e november, hade det varit 76 jordjordbävningar de senaste 24 timmarna med den störta på Loyalty Öarna på M5,6, vilket är ett efterskalv från en större jordbävning på M7 den 31:e oktober.Aktiva vulkaner har varit förhållandevis tysta. Enligt Volcano Discovery, kan vulkanisk aska ses vid följande platser:
   Popocatépetl volcano, Mexico
   Dukono Halmahera, Indonesien
   Reventador, Ecuador
   Sinabung Sumatra, Indonesien
   Sabancaya, Peru
   Langila, Papua New Guinea
   Suwanose-jima Ryu-Kyu Islands, Japan

  
Då det inte förväntas några naturkatastrofer under den närmsta tiden, kommer vi att avsluta ”Meditationen för naturliga och av människan skapade katastrofer” from idag tills nästa meddelande.

Beträffande situationen i Puerto Rico och Vieques, samt den massiva djurdöden och stormen Damrey, snälla fortsätt att sända kärlek och ljus till dessa ställen under Alert Meditationen om du känner dig guidad.Information om Alert Meditationen finner du här:

https://welovemassmeditation-se.blogspot.se/2017/10/bradskande-meditation-for-den-svarta.html

Kommentarer