Uppdatering för donationer och ansökningsförfarandeI vissa delar av världen är helgen för ”Thanksgiving” snart här och det är tid för familjer att träffas och dela med sig och ge tack.

Vi är tacksamma för alla som supportar processen för planetens frigörelse.

Snälla fortsätt med supporten för familjer som kan behöva hjälp under kommande helger.

Denna initiering att hjälpa våra bröder och systrar av ljuset frambringas nu för att hjälpa alla som är i desperat behov. Denna initiering håller överflöd och ljus till alla med assistans från de högre planen och St Germaine.


Din support hjälper att donera till alla som är i behov av hjälp för att påskynda processen.

Vårt uppdrag är att väcka de 144.000 för att bringa Kärlek, Harmoni, Frihet och Fred samt Överflöd till alla i detta solsystem.

Fram till nu har vi mottagit mer än 780 Pund i form av Steling pund, US dollar och Euro.Även om det är mindre än vad vi initialt satt upp som mål på 1.000 Pund, är det fortfarande en betydande summa pengar som vi hoppas kan hjälpa ett antal Ljusarbetare som har behov. Förhoppningsvis kommer ett fortsatt inflöde av pengar till fonden så fler människor kan få den finansiella hjälp de behöver.

Vi har därför bestämt att öppna ansökningarna till fonden nu.

Snälla skriv till oss om du behöver en donation för närvarande för att supporta din plats som en Ljusvarelse som hjälper till med Seger för Ljuset!

Du kan fylla i ett formulär med förfrågan här:


Kärngruppen i denna bloggen kommer sedan att tillsammans godkänna ansökningarna.

Må detta uppdrag bli välsignat av det högsta ljuset för alla och Seger för Ljuset!

Snälla bidra med en donation till detta PayPal konto på welovemassmeditation@gmail.com eller med denna PayPal.Me länk:Mer information om WLMM Fonden finner du här:


https://welovemassmeditation-se.blogspot.se/2017/10/snalla-dela-detta-pa-alla-hall.html

Kommentarer