GÖR DETTA VIRALT! Command PB Stardust – Plejadiskt Medicinskt ProtokollSom Cobra förklarat in den senaste situationsuppdateringen:


”Command PB Stardust Plejadiskt protokoll för borttagande av kronisk smärta har visat sig vara effektivt till ca 80%. Huvudsakliga faktorer som reducerar effektiviteten av protokollet är undertryckt skuld, undertryckta negativa känslor, själskontrakt från tidigare liv med mörka krafter och extremt komplexa och/eller svåra medicinska tillstånd.

Du behöver förstå att detta protokoll i de flesta fall inte helar orsaken till smärtan, det justerar det centrala nervsystemet så att smärtsignalerna dämpas. Måttlig smärtsignal är sedan endast ett tecken att något är fel med den fysiska kroppen och att medicinsk uppmärksamhet behövs. Detta protokoll är INTE ett substitut för medicinsk ingripande genom konventionell  och/eller alternativ medicin.

Ljus Styrkorna har bett att detta protokoll blir viralt då det har kraften att drastiskt reducera mängden onödigt lidande på jordens yta”.

För att göra detta protokoll viralt har Cobra och jag kommit överens om att göra det på Söndagar mellan 4:45 PM – 5:00 PM GMT, efter att vi avslutat all meditation.
Du kan utföra detta protokoll när som helst i detta 15 minuter ”fönster”.

Här är protokollet:

Repetera tre gånger i ditt sinne.

“Command PB stardust”

Min gode vän Arbre har just skapat denna korta video för att promota detta protokoll. Dela den gärna på alla håll.Seger för Ljuset!Kommentarer