[Stillness in the Storm] 11/11
Guidad Meditation FRITT WEBINAR: den 11:e november 2017. Börjar kl 10.45 AM EST.


Stillness in the Storm har organiserat en speciell meditation den 11/11 kl 10.45 AM EST, som Vi Älskar Massmeditation gärna supportar.

Vi har skapat ett Facebook event där du kan gå med och diskutera runt denna meditation.


Du kan konvertera EST tidszon till din lokala tid här:

http://www.thetimezoneconverter.com/                 

Bakgrundsinformation: 11:11 fördes fram genom en visionär som heter Solara, som befinner sig vid Hjärtat av AN i Peru. Du kan läsa om 11:11 på hennes websida här:


Du kan också vara med på den Kristallina Chakra Aktivering den 11/11 om du känner dig guidad.-----------------------------------------------11:11 är en speciell tidpunkt för att samla medvetande, välkänt av spirituella adepter och den synkroniserade initierade. Det är en möjlighet att vara med i en gruppmeditation för sammanhängande avsikter för en bättre värld, som manifesteras genom det kollektiva medvetandet.

På lördag, den 11:e november, kl 10:45 AM EST, samlas vi i denna port, ibland nämnd som en portal för Ängla Nummer, för en koordinerad meditation.

Vi bjuder in dig att deltaga i detta FRIA webinar för att styra det kollektiva medvetandet. Det blir en kort introduktion, följt av en guidad meditation, och avslutas med en öppen diskussion.

Genom att grunda, ansluta och balansera de inre världarna, kan man centrera inuti sitt hjärtas intelligens samt förkroppsliga de gudomliga manliga och kvinnliga arketyperna för välvillig manifestation. Att kalla in detta stadium av medvetande för en närmre till en plats av personlig kraft, där manifestation lättare kan ske.   

Vetenskapligt, synkroniserar meditation fälten för hjärna och hjärta och utstrålar en kraftfull sammanhängande stråle av medvetande-energi in i jordens rutnät. Maharishi Effekten har demonstrerat att koordinerad massmeditation kan ha en kraftfull inverkan på det kollektiva medvetandet, reducera brottslighet, lugna ned vädret och balansera disharmoniska energier.

Var med denna lördag när vi kallar in medvetandets kraft för att hela planeten och manifestera en värld av överflöd, rättvisa och sanning – för alla.

Event Detaljer:

   Webinaret börjar 10:45 AM EST
   Kort tal före meditationen som börjar 10:50 AM EST
   Guidad meditation börjar 11:11 AM EST
   Öppen diskussion fram till avslutningen kl 12:00 PM EST

Kostnad: 0 kr

ANMÄL DIG genom denna länk: : http://bit.ly/2hiwSql


Förnekande/Disclaimer: Alla rättigheter till material som genereras ägs av Stillnes in the storm TM, vilka har rättighet att använda innehåll/inspelningar för framtida publikt användande. Genom att medverka på konferensen medger du att allt material som spelas in /genereras endast får användas av stillness in the Storm TM för följande syften inkluderat, men inte begränsat till: ytterligare produktion och/eller media användande, inklusive härledande arbete.

Kommentarer