Thanks GivingVid tiden då detta skrivs utspelas en intensiv kamp vid Antarktis mellan Ljusets krafter och de Mörka krafterna, just när människor runt om i världen firar Thanks Giving.

Vid detta mycket speciella tillfälle, skulle jag vilja tacka Ljusets Krafter för allting de har gjort sedan Atlantis föll. Utan deras gudomliga intervention, skulle mänskligt liv på jorden, om inte hela planeten Jorden, kunnat vara förstörd sedan länge.

Jag skulle också vilja tacka de kvinnliga medlemmarna av Motståndsrörelsen och varje vacker själ fylld av Gudinnans energi på denna planet, både inuti och på Gaias yta, som hjälpt till att transformera och skapa balans mellan den maskulina och feminina energin på Jorden.

Det finns så många Ljusarbetare som jag har mycket fin kontakt med i mitt dagliga liv. De arbetar oförtrutet för att hjälpa till att promota meditationer på denna blogg på olika sätt. Följande är bara några av dem som jag vill tacka publikt:

-WLMM Kärnteam, så givande att arbeta med er alla
- WLMM Översättarteam, - Jag kan inte göra alla översättningar själv och har heller inte förmåga att göra det
- Alla som föreslagit nya ideér för meditationer
- Smaly7, Arbre, Jonathan Carty, de skickligaste video skaparna i Ljusarbetarnas gemenskap
- Nova Biscotti & Untwine, för assistans i min andliga utveckling
- Ada Shaw, för hjälpen att sprida meditationerna här till PFC gemenskap på nätet
- Lokala PFC team för alla Ljusarbetare i varje land
- Matt Dowie på COEO, Ana, Teasy och administrationsteamet på Discord för tillverkandet av två fantastiska plattformar för människor att göra meditationer tillsammans.

Så klart, finns det också ett oerhört stort antal människor om har bidragit i ljuset med meditationer, cintamani uppdrag och alla som assisterar dagligen med sin yttersta uppmärksamhet för planetens frigörelse. Tack så hemskt mycket till alla som har gjort något av detta. Varje bidrag hjälper till att påskynda processen fram till Eventet.

Nyligen har vi lanserat WLMM Fonden för att hjälpa Ljusarbetare i behov finansiellt. Jag vill också passa på att tacka alla som donerat till fonden.

Slutligen vill jag tacka Cobra för hjälpen i mitt eget uppvaknande till verkligheten, och som givit mig chansen att skriva på denna bloggen för att kunna erbjuda en viktig service till varje Ljusarbetare runt om i världen.

Tillsammans kommer vi att åstadkomma den slutliga segern.Seger för Ljuset!

P.S. Tack till alla er har läst fram till denna texten utan att falla i sömn!


Kommentarer