Fullmåne Meditation – Lördag 4:e november 2:30 PM GMTFullmånen är en kraftfull tid för tacksamhet, med grace erkänna livets skönhet i sig självt och allt du skapat. Du kanske känner ett brännande behov att uttrycka din kreativitet, känna bliss i sensuella aktiviteter & genom kraftfulla men ändå djupt mjuka vibrationer släppa alla aspekter i ditt liv som inte längre tjänar din själs största vision.

Enligt Cobra, har det skett en stor rening av månens energi under det senaste årtiondet. Nu är vår måne en helt klar och ren naturlig kropp av ljus. Den sänder energi från den rena feminina principen till vår planet. Därför är varje fullmåne ett underbart tillfälle till kontakt med den energin.


Speciellt den kommande fullmånen i november i Oxens tecken lämnar första märket av en triologi av Superfullmånar som sker över november & december 2017 & januari 2018.


Energin går på högvarv under en super fullmåne. Människor kan känna sig mer emotionella, elektriska, uppleva problem med sömnen eller ha expressiva drömmar. En del människor finner också sin intuition vara höjd, synkronisitet mer uttalat och blir mer medvetna om eller känsliga för energin i omvärlden, människor, växter och djur.Då detta är en excellent möjlighet att hjälpa Ljus Styrkorna, kommer vi att hålla en speciell meditation vid tiden för varje fullmåne.

Enligt länkarna nedan, är den exakta tidpunkten för nästa fullmåne på lördag den 4:e november 5:23 AM GMT. Vi kommer dock att sätta tidpunkten för denna meditation till 2:30 PM GMT för alla framtida fullmånar så att så många människor som möjligt runt planeten ska kunna medverka.


Du kan konvertera GMT tidszon till din lokala tidszon här:


Denna guidade meditationen på engelska finns i nedan länk. Fler guidade meditationer kommer att bli tillgängliga snart.


Spellista av Smaly7:

Ett Facebook event for denna meditation kan du också finna här:Instruktioner (föreslagen tid för denna meditation är 15 min):

1. Använd din egen teknik för att försätta dig själv i ett avslappnat tillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation, under denna fullmåne, som en kraftfullt Ljusportal som ankrar ren gudomlig feminin energi till planeten.

3. Visualisera en pelare av ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, och sedan vidare genom alla punkter av ljus i vår galax och i vårt Sol System och sedan genom din kropp ner till centrum av jorden. Visualisera en annan ljuspelare som stiger från jordens centrum och upp genom din kropp och sedan uppåt mot himlen mot alla Ljus Varelser i vår galax och tillbaks till den Galaktiska Central Solen. Du är nu ankrad i två ljuspelare med ljus som flödar både uppåt och nedåt på samma gång.

4. Visualisera nu denna energi som en mjukt rosa stråle av ljus som flyter genom din kropp och sedan genom dina händer i form av en spiral som expanderar genom hela planeten och omsluter alla varelser och allt liv på Gaia och planeten. Visualisera att detta mjuka rosa ljus helar alla varelser, djur och växter, helar varje man, kvinna och barns sinnen och hjärtan.

5. Se alla varelser på planeten uppleva ren Gudinne energi. Se dem fria från de mörka krafternas grepp, se dem alla helade med alla bördor borttagna. Visualisera att alla människor lever i Fred, Harmoni, Kärlek och Förståelse med varandra.  Se dem fira och glädjefullt medverka i skapandet av det nya samhället på planeten i överflöd, välstånd och enighet. Se allas behov tillgodosedda och att alla lever sina liv på det sätt de önskar.

6. Se Livets Blommas planetära Ljus mönster fyllt med kärleksfullt rosa Gudinne Ljus av ovillkorlig kärlek. Visualisera alla gudinne vortexar på planeten bli aktiverade tillsammans med alla gudomliga maskulina vortexar och det planetariska ljusnätverket färdigställs och fullt aktiverat.

Och så är det
❤

Kommentarer