Uppdatering MeditationerHär är en uppdatering för ett antal meditationer:

Meditation för visselblåsare (för närvarande Corey Goode, hans dotter och Emery Smith)

Tack så mycket till alla som gjorde meditationen för Corey Goode igår och idag kl 5 PM UTC. Corey har lämnat akuten och kom hem säkert.


Han har också bekräftat i sin Facebook post att han drabbades av en mycket stark influensa.

I den senaste uppdateringen från David Wilcock som publicerades igår, kan vi se att både Corey’s dotter och Emery Smith också lider av samma influensa.


Vi kommer därför att fortsätta göra meditationerna för honom, hans dotter och Emery Smith under de kommande dagarna kl 5 PM UTC till dess att de alla blivit fullt friska.Nedan är en generell meditation för alla visselblåsare:


1. Slappna av i din kropp, känslor och sinne genom att fokusera på din andning eller på annat sätt som fungerar för dig.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg att föra in gudomligt skydd och healing till alla visselblåsare som arbetar för Ljuset, för att låta dem fullfölja sina uppdrag i frid, fri från alla negativa störningar.

3. Visualisera en pelare av Ljus från den Galaktiska Central Solen som går genom alla Ljusvarelser i vårt Sol System, och sedan genom din Själs Stjärn Chakra och genom din kropp till Jordens centrum. Visualisera nu en annan pelare av Ljus som stiger från Gaias centrum upp genom din kropp och upp i skyn till alla varelser av Ljus i vårt solsystem och vår galax. Du står nu i två pelare av ljus. Ljuset som flyter både uppåt och nedåt på samma gång. Håll dessa pelare av ljus aktiva i några minuter.

4. Visualisera en vortex av skinande vitt Ljus som stiger ned från alla visselblåsares ”JAG ÄR” närvaro in i deras själs stjärn chakra. Visualisera att detta vita ljus sköljer genom hela deras kroppar och auror. Se detta Gudomliga ljus hela alla visselblåsare genom alla deras kroppar (fysisk, plasma, eterisk, astral, mental och kausal) genom all tid, dimensioner, rum och verkligheter. Se detta ljus skina starkare och starkare när du visualiserar alla visselblåsare i perfekt hälsa.

5. Visualisera alla visselblåsare omgivna av ett team av kraftfulla och välvilliga varelser av Ljus, som står med dem och skyddar dem medan de glädjefyllt och utan ansträngning fullföljer sina uppdrag. Visualisera ett kraftfull skydd av gyllene ljus som omsluter vars och ens aura. Se detta skydd bli starkare och starkare när det vita ljuset strömmar in i deras aura. Sätt intentionen att dessa skydd görs permanenta för att skydda dem från alla negativa störningar från och med nu och framåt.

6. Visualisera alla visselblåsare i perfekt bliss.


En ny generell guidad meditation kommer att skapas för alla visselblåsare.

Tills dess, har en guidad meditation av den ursprungliga meditationen för Corey Goode gjorts i 8 språk. Speciellt tack till min vän och  Ljusarbetare Ada Shaw och hennes team för en sådan effektiv insats.Här är länken till den första guidade meditationen för Emery Smith om du vill använda denna istället för närvarande:Veckovis Hjärt Meditation

Den 18 december i fjol, samarbetade WLMM med Achievers Dynamic Systems International (ADSI), översatte, synkroniserade och delades deras mycket framgångsrika Hjärt meditation som inriktar sig på att rena denna planet från alla negativa influenser på alla plan (fysisk, plasma, eterisk, astral, mentalt och kausalt)


Nu har båda parter kommit överens om att göra denna veckovisa meditation varje lördag kl 12 PM till 12:30 PM UTC, vilket är det samma som 8 PM till 8:30 PM PHT i Manila.
Du kan finna instruktioner och guidad meditation i följande länk:


Guidad audio i olika språk för denna meditation finns här:


Notera: denna meditation är mer än tre gånger så lång som våra vanliga meditationer, vilka är kalibrerade till en längd som är tillräckligt lång för att uppnå ett energimässigt skifte och kort nog för både noviser och mer vana meditatörer, och synkroniserad för att tillåta de flesta människor runt jorden att kunna delta på samma gång.

Det resonerade med tillräckligt många i vår grupp och support team, så vi är glada att kunna tillhandahålla den till er, och är tacksamma för att Achievers Dynamic Systems International (ADSI) delar den.

Som alltid, välj vad du kan göra och vad som resonerar med ditt Högre Jag.

Meditation för Iran

Från den senaste situations uppdateringen ifrån Cobra, kan vi se att Jesuiterna och Riddarna av Malta försöker missbruka och utnyttja energisignaturen från det Romersk-Persiska krigen för att starta ett nytt krig i Iran.Vi har redan en meditation för denna situation färdig, och vill publicera den så snart vi kan.

Tills dess kan du hjälpa till genom att visualisera denna bit av antik Halafian keramik roterande över (dagens) Iran och (antika) Persiska Imperiet när helst om dagen när du så önskar.Regnbågs vortex rening av sublunar space

Här är en riktigt bra animation av en regnbågs vortex runt vår planet rensande all anomali på plasma nivå, som satts upp på sidomenyn av bloggen tidigare i veckan.
 


Denna vortex drivs av den avancerade teknologin av Ljus pelare (ATVOR), som används av Ljus styrkorna för att lösa den primära plasma anomalin.


ATVOR teknologi är baserat på AN konvertering:

”AN konventering är ett system av direkt överföring av Ljus som går förbi oförutsedda filter, och överför därför Ljusets flöde i sin fullhet, hela vägen ned genom planen. Detta tillåter den ”Gudomliga Viljan” att överföras via Ljuset, ner i de tyngsta planen av materia, transmuterar, helar och återkopplar alla verkligheter tillbaks till Högsta Källan”.


Sedan början av januari 2018 arbetar Ljus styrkorna närmre Jordens yta, då den största plasma anomalin nu sträcker sig endast 3 Jord radier från planetens centrum (vilket är ca 19.000 km eller 12.000 miles från Jordens centrum)


Du kan använda denna animation som ett verktyg i din meditation – visualisera denna renings process för resten av plasma anomalin runt planeten och på så sätt vara till stor hjälp för Ljusets krafter.


Seger för Ljuset!


Kommentarer