Meditation för visselblåsare JP och hans dotter.När våra visselblåsare leder vägen mot Full Öppenhet, verkar attackerna mot dem och deras familjers liv ifrån de mörka krafterna inte att avta.

I den senaste uppdateringen från Michael Salla (Exopolitics.org), presenterades det ett foto av ett flygande tefat/skepp med ett stort rektangulärt öppningshål/fönster som verkade visa 2 st varelser.

Enligt fotografen, som använder pseudonymen JP för att upprätthålla sin anonymitet, är de två varelserna Nordiskt ”människoliknande” utomjordingar som kommunicerade telepatiskt med honom den 12 januari 2018.


JP tillhandahöll också en teckning av de två påstådda Nordiska varelserna han såg i farkosten.
Han har också tillhandahållit tre foton av farkosten som han såg och som finns i följande video.

Michael Salla avslutar som post med:

(Not: Endast några timmar efter att jag fått fotona av ovan farkost och dess varelser, börjande JP’s dotter få kramper, blev blå och fick omgående åka till sjukhuset med 103 grader F i temperatur. Snälla sänd era tankar och böner till JP och hans familj.)

När dessa modiga visselblåsare blir attackerade, antingen direkt eller indirekt, kan de bli rädda för att fortsätta presentera sin ovärderliga information.Vi behöver visa dem att de har vår fulla support och att tillsammans, med vår kollektiva intention, kan vi vända skadan från dessa harmfulla attacker från de ockuperande krafterna, så att dessa modiga människor kan fortsätta sina aktioner mot Full Öppenhet och Eventet.

Så snälla inkludera JP och hans dotter i den nuvarande meditationen för visselblåsare under de kommande dagarna kl 5 PM UTC till dess att hans dotter är fullt återställd.

Här är vårt facebook event:


Du kan finna tiden för meditationen i din tidszon från nedan länk:


Tills att en generell meditation för alla visselblåsare skapats, kan du använda den guidade meditationen för Corey Goode (och inkludera JP och hans dotter):


Du kan också använda den guidade meditaitonen för Emery Smith:Nedan är en generell meditation för alla visselblåsare:

1. Slappna av i din kropp, känslor och sinne genom att fokusera på din andning eller på annat sätt som fungerar för dig.


2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg att föra in gudomligt skydd och healing till alla visselblåsare som arbetar för Ljuset, för att låta dem fullfölja sina uppdrag i frid, fri från alla negativa störningar.


3. Visualisera en pelare av Ljus från den Galaktiska Central Solen som går genom alla Ljusvarelser i vårt Sol System, och sedan genom din Själs Stjärn Chakra och genom din kropp till Jordens centrum. Visualisera nu en annan pelare av Ljus som stiger från Gaias centrum upp genom din kropp och upp i skyn till alla varelser av Ljus i vårt solsystem och vår galax. Du står nu i två pelare av ljus. Ljuset som flyter både uppåt och nedåt på samma gång. Håll dessa pelare av ljus aktiva i några minuter.


4. Visualisera en vortex av skinande vitt Ljus som stiger ned från alla visselblåsares ”JAG ÄR” närvaro in i deras själs stjärn chakra. Visualisera att detta vita ljus sköljer genom hela deras kroppar och auror. Se detta Gudomliga ljus hela alla visselblåsare genom alla deras kroppar (fysisk, plasma, eterisk, astral, mental och kausal) genom all tid, dimensioner, rum och verkligheter. Se detta ljus skina starkare och starkare när du visualiserar alla visselblåsare i perfekt hälsa.


5. Visualisera alla visselblåsare omgivna av ett team av kraftfulla och välvilliga varelser av Ljus, som står med dem och skyddar dem medan de glädjefyllt och utan ansträngning fullföljer sina uppdrag. Visualisera ett kraftfull skydd av gyllene ljus som omsluter vars och ens aura. Se detta skydd bli starkare och starkare när det vita ljuset strömmar in i deras aura. Sätt intentionen att dessa skydd görs permanenta för att skydda dem från alla negativa störningar från och med nu och framåt.


6. Visualisera alla visselblåsare i perfekt bliss.Seger för Ljuset!

Kommentarer