Attn: Ljusarbete Idag, hjälp till med att lugna Jordskakande skiften och förändringar


Kära Ljus Arbetare och Ljus Krigare det händer en hel del här på Moder Jord och i sub-lunar space. Vi fortsätter att hålla Ljuset och Meditera. De kommande två veckorna kommer att bli mycket intressanta.

Kolla sidan för Aktiva Meditationer och var med på så många meditationer som du kan! 

Tillsammans är Ljuset vi skapar kraftfullt!

Vårt team jobbar med Helande och Skyddande Meditationer, försäkra dig om att du sätter bokmärke på denna sidan och prenumererar så du kan få de senaste uppdateringarna.

Mycket kärlek och helande sänt till alla som känner attacker och sjukdom.

Jorden har skakat idag så snälla planera att sätta av 16 minuter för att hjälpa till att lugna vår Moder, låta henne frigöra trycket med så lite harm som möjligt.

A 7.9 magnitude earthquake struck off Alaska's Kodiak Island early today, prompting a tsunami warning sending some residents fleeing to higher ground, and concerning those who on the west coast. However that tsunami warning was cancelled. 

Det var också en 6.0 i Java, Indonesien, 5.5 på Solomon Islands, 4.9 vid Perus kust, en 4.0 off shore Oaxaca, Mexico, en 5.0 Southern East Pacific Rise, en 4.4 i Norra Colombia, och mindre skakningar rund världen, inkluserat gränsen vid Iran-Iraq, Turkiet, och vid Eucadors kust.

Alaska har upplevt ett antal efterspaningar.

I Japan har skett ett utbrott i en vulkan (som inte hade förutspåtts att få utbrott) nära en skidanläggnig och dödade en person och skadade 17 andra. En välsignelse i hans passerande och helande böner sänt till de som skadats.

Uppdatering: efter att första publiceringen på denna bloggen idag, har vi informerats att på Filippinerna har Mayon vulkanen haft ett utbrott och det finns två till vulkaner som är aktiva. Snälla täck detta område i Ljus och Kärlek.

Snälla var med oss och skicka Kärlek, Ljus och Lugn till Moder Jord över leylinjerna och till alla hennes invånare kl 4 PM UTC (detta är 11 am EST i USA & även Bogota tid för de i Syd Amerika). Dela denna meditation (och våra andra) med dina grupper. 

Tack kära Ljusarbetare för att du fortsätter HÅLLA LJUSET! Tillsammans förändrar vi världen!
För tidtabell så du kan finna DIN tidszon, kolla WLMMs sida för aktiva meditationer 

Du kan också se och vara med på , Eventsidan på Facebook, då kan du också få påminnelser!

NOT: PÅ SÖNDAGAR – sker denna Meditationen kl 4:30 GMT efter Uppstigningsmeditationen kl 4 PM GMT.

Om du endast kan vara med på EN massmeditation idag (eller veckovis) så är den viktigaste den Veckovisa Uppstigningsmeditationen kl 4 PM GMT.

För tidtabell så du kan finna DIN tidszon och länkar till de guidade meditationerna, kolla de aktiva meditationerna här:Kommentarer