Cancellering av kontrakt exakt vid tiden för fullmåne och total månförmörkelse på onsdag den 31 januari 2018 kl 1:29 PM
Förmörkelse/Eklipser är den perfekta tiden att föra fram våra beslut och göra dem starkare och mer kraftfulla, föra dem till en ny nivå. Cobra nämnde detta några gånger att eklipser handlar om beslut. Det är därför som vi kommer att genomföra cancellation av kontrakt exakt vid tiden för den totala månförmörkelsen på onsdag den 31 januari 2018 kl 1:29 pm UTC.

Vi kommer att ha mycket support från Ljusets krafter vid en exakta tiden.

Vi kommer att uttala högt följande deklaration:

I namnet JAG ÄR den JAG ÄR, i namnet av den gudomliga själens närvaro att JAG ÄR, i namnet av alla uppstigna varelser av ljus, i namnet av den Galaktiska Konfederationen, i namnet av det Galaktiska Centret, genom dekret och kommando cancellerar och nollar jag alla mina förgångna, nuvarande och framtida kontrakt och avtal gjorda mellan någon del av mitt varande och de mörka krafterna. Alla dessa kontrakt och avtal och alla dess konsekvenser är nu totalt raderade från min verklighet. Jag är nu fri, all karma för hela mitt varande är nu raderat.

Jag är en fri, självständig varelser av ljus, från nu och i all evighet.

Så ska det vara och så är det. I Ljus.

*Signera med ditt namn här*

Låt oss göra detta och föra oss ett steg framåt i vår frigörelse och uppstignings process på denna planets yta!Här är en komplett artikel från Untwine som förklarar vikten av att återkalla kontrakt med mörka krafter:Och här är en text av Therese Zumi Sumner om att nollställa alla kontrakt:

”Cobra och Motståndsrörelsen har påmint oss för flera år sedan om vikten av att annullera alla kontrakt som Ljusarbetare kan ha med mörka krafter. Vi kan ha dessa kontrakt och vara ganska ovetande om dem. Det kan vara kontrakt som vi känt oss tvingade att gå med på för att överleva i någon tidigare inkarnation, eller ingått mellan olika liv, där archons och deras hjälpare har kontrollerat och manipulerat oss, poserat som ljusvarelser. Så oavsett var och när dessa kontrakt har ingåtts så vill vi inte ha dem nu! Vi kan återkalla dem nu inom alla tidslinjer, alla dimensioner, det förgångna, nutid och framtid. Så, OM du läser detta och inte har påbjudit högt (skriv ner om det känns starkare) att du önskar avsluta alla negativa kontrakt för att vara den fria och oberoende varelsen du är, då föreslår vi starkt att du gör det nu. Snälla sprid denna information till alla som du känner som kan vara i behov at det.”

Efter kontrakts cancellationen deklarerar vi vår vilja att implementera den Galaktiska Kodexen genom att högt uttala följande deklaration:

”I namnet av min JAG ÄR närvaro deklarerar jag min oförytterliga rättighet att den Galaktiska Kodexen blir fullt implementerad på planeten Jorden”


På detta sätt supportar vi Operation Mjolnir genom Ljusets Styrkor, vilket är en speciell operation för att genomdriva implementeringen av den Galaktiska Kodexen inom karantänen Jorden:Informationen om den Galaktiska Kodexen finns här:Seger för Ljuset!


Kommentarer