Kort Uppdatering


I
Under de senaste 2 dagarna har det kommit en ny Svart Alert och sedan mycket chockerande nyheter från Cobra att Isis Astara nu är på sjukhus i kritiskt tillstånd.


I respons till detta har vi organiserat två olika set av meditationer som hålls var fjärde timme.

Alert Meditation (3 AM, 7 AM, 11 AM, 3 PM, 7 PM och 11 PM UTC)


Meditation för Isis Astara (3:30 AM, 7:30 AM, 11:30 AM, 3:30 PM, 7:30 PM och 11:30 PM UTC)


För att undvika förvirring har en ny sida skapats på denna blogg med nedräkningstimers för var och en av dessa meditationer vid speciella tider. En ny alternativ variant av meditation för Isis Astara har också lagts till på sidan.


Länk till denna sidan finns också på sidomenyn till vänster på denna bloggen:Operation Mjolnir är i full aktion och tydligen gör de Mörka Krafterna vad de kan för att skapa problem före sitt sista nederlag. Det ser ut som att attackerna mot Ljusarbetare och Ljuskrigare kan bli värre. Använd därför de skyddsmetoder som resonerar med dig för att skydda dig mot energiattacker.

Från Hoshino’s ståndpunkt har de Mörka Krafterna totalt stigit över linjen. Jag hoppas innerligt att det kommer en stark reaktion från de Galaktiska Ljus Styrkorna.
För att stänga denna post mer positivt, det finns ett antal projekt bakom kulisserna i WLMM. Mer detaljer om detta kommer att publiceras när tiden är mogen.

Kommentarer