Meditations UppdateringHär är en uppdatering av ett antal meditationer:

Vinterstormen Grayson

Vinterstormen Grayson slår för närvarande till mot USAs östkust. Det är den största stormen sedan orkanen Sandy, som förstörde många människors hem och lämnade dem utan elektricitet under många veckors tid.

Stormen intensifierades på torsdagen och orsakade undantagstillstånd  i Florida, Georgia, Virginia och North Carolina.  

Den har orsakat betydande snöfall och förväntas fortsätta under helgen.

Inkludera därför gärna denna i meditationen ”Naturliga och av människan orsakade katastrofer” kl 4 PM GMT från måndag till lördag och kl 4:30 PM GMT söndagar om du känner dig guidad.Förövrigt är det fortfarande mycket bra att sända den violetta flamman och rosa gudinne ljus till alla som är berörda av stormen.Meditation för Myanmar

Läget för Rohingya flyktingarna i Myanmar är fortfarande mycket kritiskt.

Enligt rapporten från International Crisis Groups (ICG), trots att Bangladesh och Myanmars regeringar kommit överens om att börja föra flyktingarna tillbaks hem fram till slutet av januari, är det troligt att de flesta flyktingar inte återvänder ”om inte Myanmar återställer säkerheten för alla samhällen, garanterar Rohingyas frihet att förflytta sig samt tillgång till service och andra rättigheter, och att humanitära och flyktingorganisationer tillåts ohämmad närvaro”Följande video förklarar mycket väl vad Rohingya folket har gått igenom sedan 1960-talet och varför de behöver vår uppmärksamhet och hjälp.

Fortsätt därför gärna att medverka i meditationen för Rohingya flyktingarna i Myanmar dagligen kl 12:30 PM GMT.Meditation för Emery Smith

Då Emery Smiths tillstånd förbättrats avsevärt, föreslår vi att avsluta denna massmeditation För Emery Smith från och med nu.

Du är naturligtvis välkommen att göra meditationen när du önskar för alla visselblåsare om du känner dig guidad.

Du kan också hjälpa Emery genom att donera till has överlevnadsfond.


En mycket fin guidad inspelning av den Veckovisa Uppstigningsmeditationen!

Till sist, här är en utmärkt guidad inspelning av den Veckovisa Uppstigningsmeditationen skapad av International Golden Age Group som är värd att lyftas fram.
<
Seger för Ljuset!


Kommentarer