Ett kort tillkännagivande


Först av allt vill jag tacka min själssyster Zeeva Amrita för att hon skrev föregående post, och höll oss uppdaterade vad gäller de senaste jordbävningarna runt om i världen, inkluderat M7.9 jordbävningen vid Alaskas kust.


Det påminner mig också om den viktiga meditationen för naturliga och av människan skapade katastrofer och den positiva inverkan den hade för att hjälpa Moder Jord att ta hand om slagen runt om på planeten, så att energin inom Gaia kan släppas ut på ett positivt sätt.

Då vi närmar oss den blå månen och månförmörkelsen, kommer troligtvis aktiviteten både från de ljusa krafterna och de mörka krafterna att intensifieras.

Som ett resultat har många ljusarbetare, inklusive mig själv och kärnstyrkan i WLMM, varit under hård energimässig attack under de senaste veckorna, så det är min uppfattning att det är möjligt att det blir mer intensivt under de kommande dagarna.

Det är därför viktigare än någonsin att ha ett ordentligt energimässigt skydd.  

Här är en av skyddsteknikerna från boken ”Kristall Trappan: En guide till Uppstigning” av Eric Klein, som rekommenderades av Cobra i en intervju med PFC Japan, som du kan utöva när helst du önskar under dagen. Den är ganska lik separations meditationen som föreslagits av Untwine.

Fler skyddstekniker kommer snart att göras tillgängliga på denna blogg.

P.S. Glöm inte att göra meditationen för att neutralisera mörka ritualer om ca 1 timme och 30 minuter.


Guidade Audios:


Här är posten som förklarar denna meditation med klara direktiv!


Många Välsignelser, vi är EN! Seger för Ljuset!


Kommentarer