BRÅDSKANDE! Meditation för Corey Goode

Det är tid för oss att åter igen gå samman som en sammanslutning av Ljusarbetare och Ljuskrigare och hjälpa vår vän visselblåsaren, Corey Goode.

Det har bekräftats att Corey Goode är på akuten. På grund av detta har David Wilcock ersatt honom i en intervju i radioshowen Fade to Black med Jimmy Church.

  

Snälla medverka i denna meditation dagligen from idag kl 5 PM GMT för att hjälpa honom att återhämta sig fysiskt, mentalt och emotionellt, och låta honom fullfölja sitt uppdrag i lugn och ro. Denna tid är jämförbar med 12 PM EST och 9 AM PST.

Du kan finna tiden för meditation i din tidszon i länken nedan:


Eller konvertera GMT tids zon till din lokala tid genom länken nedan:


Länken till den guidade meditationen kommer att postas här när den är färdig, men för närvarande kan vi använda samma inspelning som för Emery Smith, förutom att vi ändrar namnet till Corey.Och här är länken för att vara med i meditationen på Facebook:Nedan är instruktionerna för denna meditation:

1. Slappna av i din kropp, känslor och sinne genom att fokusera på din andning eller på annat sätt som fungerar för dig.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg att föra in gudomligt skydd och healing till Corey Goode, och låta honom fullfölja sitt uppdrag i lugn och ro, fri från alla negativa störningar.

3. Visualisera en pelare av Ljus från den Galaktiska Central Solen som går genom alla Ljusvarelser i vårt Sol System, och sedan genom din Själs Stjärn Chakra och genom din kropp till Jordens centrum.

4. Visualisera nu en annan pelare av Ljus som stiger från Jordens centrum upp genom din kropp och upp i skyn till alla varelser av Ljus i vårt solsystem och vår galax.

5. Du står nu i två pelare av ljus. Ljuset flyter både uppåt och nedåt på samma gång. Håll dessa pelare av ljus aktiva i några minuter.

6. Visualisera en vortex av skinande vitt Ljus som stiger ned från Corey´s ”JAG ÄR” närvaro in i has Själs Stjärn Chakra. Visualisera att detta vita ljus sköljer genom hela hans kropp och aura.

7. Se detta Gudomliga ljus hela Corey genom alla hans kroppar (fysisk, plasma, eterisk, emotionell, mental och kausal) genom all tid, dimensioner, rum och verkligheter. Se detta ljus skina starkare och starkare när du visualizerar Corey i perfekt hälsa.

8. Visualisera Corey omgiven av ett team av kraftfulla och välvilliga varelser av Ljus, som står med honom och skyddar honom medan han glädjefyllt och utan anstängning avslutar sitt uppdrag.

9. Visalisera ett kraftfull skydd av gyllene ljus som omsluter Corey’s aura. Se detta skydd bli starkare och starkare när det vita ljuset strömmar in i hans aura. Sätt intentionen att detta skydd görs permanent för att skydda honom från negativa störningar från och med nu och framåt.

10. Visualisera Corey i perfekt bliss.

Seger för Ljuset!


Kommentarer