Påminnelse om September Höstdagjämnings Meditation, Fullmåne Meditationer och Avståndshealing Sessioner
Det är nästan tid för Septembers Höstdagjämnings Meditation, som infaller den 22 september för människor i den västra hemisfären och den 23 september för den östra hemisfären.

Vi kan använda detta tillfälle för att bringa helande inom oss alla och mänskligheten och förlåtelse till oss själva och andra. Den planetariska uppställningen kommer också att hjälpa oss att vidta åtgärder för att få kontakt med människor och naturen på ett nytt sätt.

Den exakta tidpunkten för meditationen är den 23 september kl 1:54 AM UTC.

Du kan kontrollera tiden för meditationen i din tidszon här:


Här är länken till Facebook eventet:


Guidad inspelning för denna meditation är nu tillgänglig i ett antal språk. Dessa återfinns i länken nedan, tillsammans med meditations instruktioner.


2 dagar efter Höstdagjämningen är det Fullmåne den 25 september, när energin från höstdagjämningen kommer att bli mer intensiv.

Som vanligt kommer det att vara en Fullmåne Meditation den dagen kl 2:45 PM UTC.


och även Avstånds Healing Session med Uppstigna Mästare och Helande Stjärn Strålar som tillhandahålls av International Golden Age Group och Prepare for Change Japan för att hjälpa människor Jorden runt att hela sin inre varelse och sinne. Detta är en gåva till alla och är utan kostnad.Det kommer att vara två avstånds healing sessioner den 23 september (söndag) och den 24 september (måndag) vid nedan listad tid:

Första dagen: Söndag 23 September från 2 PM till 2:30 PM UTC

Andra dagen: Måndag 24 september från 2 PM till 2:30 PM UTC

Du kan besöka deras YouTube kanal vid tidpunkten ovan för att få tillgång till avståndshealing sessionerna.


Du är välkommen att vara med på den ena eller båda sessionerna.

Här är facebook event som vi skapat för dessa avstånds healing sessioner:


Besök också nedan länk till Golden Age Group för mer information om denna avståndshealing.


Vid den exakta tidpunkten för fullmånen den 25 september kl 2:52 UTC kommer vi också att hålla en Freds Meditation för Syrien.

Det är viktigt att förstå att Syrien inte är helt befriat ännu och situationen i vissa områden är fortfarande farlig.

Genom att använda energin vid Fulllmånen, kan vi ankra mer Gudinne energi till Syrien för att hjälpa till att lösa situationen på bästa möjliga sätt.

Information om denna meditation inklusive instruktioner finns här:


Här är länken till vårt facebook event för denna meditation:


Här är länk till guidad inspelning:


Seger för ljuset!


P.S. Vi är medvetna om att det finns en överlappning mellan Full/Nymåne meditationerna och Nyckeln till Frihet Meditationen kl 3 PM UTC. Detta på grund av att den nuvarande versionen av den guidade inspelningen för Full/Nymåne Meditationen är längre än 15 minuter. Vi ser över detta och planerar att släppa en ny version av Fullmåne och Nymåne meditationerna inom de närmsta månaderna.


Kommentarer