Daglig Nödsituations Meditation - Fokus: Lägg till Jordbävning i Hokkaido, JapanSnälla var med oss i Nödsituations Meditationen (dagligen kl 2 PM UTC) och sätt speciellt fokus på Japan, samt att lugna skogsbränderna, orkanerna och tyfonerna som för närvarande härjar jorden runt.

Ännu en naturkatastrof har slagit till mot delar av Japan, en fortsättning av en sommar i kaos som givit landet dödliga floder, tyfoner, jordbävningar, jordskred och värmeböljor. Minst sju personer dödades när en 6.7 magnitud jordbävning slog till mot den norra ön Hokkaido tidigt på torsdagen och orsakade jordskred som begravde ett stort antal hem vid foten av en bergskam.Mer än 150 människor skadades av skalvet. Dussintals människor saknas i Atsuma, nära epicentrum, där fyra av dödsfallen inträffade. Offentliga TV bolaget NHK rapporterade att flyg och kollektivtrafiken i hela regionen stannat upp. Nära 3 miljoner hushåll förlorade strömmen, enligt Hokkaidos Elleverantör.På denna flygbild, är husen begravda genom ett antal jordskred efter en kraftfull jordbävning den 6 september, 2018, Atsuma, Hokkaido, Japan.


Mer än 4.000 soldater från försvaret har sänts ut för att hjälpa till med räddningsinsatser, sade Premiärminister Shinzo Abo, och att antalet kan stiga till 25.000 om det behövs. Räddningspersonal via helikopter sändes också ut och har flugit ett dussintal människor i säkerhet. Evakueringsskyddsrum har inrättats i många städer runt om i regionen.

Det kraftfulla skalvet varade nästan en minut och kastade människor ur sina sängar och kollapsade vägar. Efterskalv fortsatte torsdag morgon och kan utgöra en risk kommande vecka, enligt den Japanska Meteorologiska byrån som varnat invånarna för den ökade risken att byggnader kan kollapsa nära epicentret för den ursprungliga jordbävningen.


En bil har fastnat på en väg som skadats av en jordbävning i Sapporo, Hokkaido prefekturen den 6 september, 2018Snälla inkludera därför denna tektoniska händelse i Nödsituations Meditationen dagligen kl 2 PM UTC för att reducera antalet potentiella efterskalv som fortfarande hotar den drabbade befolkningen, och skicka energimässigt stöd till räddningsstyrkorna och alla som påverkats om du känner dig guidad.Seger för Ljuset!

-----------------------------------------------------------------------


Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar Massmeditationer i syfte att bidra till att uppnå planetarisk befrielse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Vänligen var med i vår Nödsituations Meditation kl 2 PM UTC och Nyckeln till Frihet Meditation kl 3 PM UTC varje dag om du känner dig guidad.

Länk till Nödsituations Meditationen:


Länk till Nyckeln till Frihet Meditationen:


Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De finns i länken nedan:


Vi ger också ekonomiskt krisstöd för Ljusarbetare runt om i världen. Du får gärna göra regelbundna eller enstaka bidrag via länken nedan:


Vänligen assistera/stöd oss för en smidig övergång i den planetariska befrielsen i det högsta ljuset.


Kommentarer