Brådskande Meditation för Orkanen Florence dagligen kl 4 PM UTC
Orkanen Florence närmar sig den södra Östkusten av USA. Den förväntas slå till mot South och North Carolina, som är omedelbart nedanför US Capitol.


Den har stärkts till nästan en kategori 5 orkan och kan slå direkt mot södra östkusten från torsdag till lördag. Mer än 1 miljon människor står inför obligatorisk evakuering i kustområdena i Virginia, North Carolina och South Carolina.

Enligt väderrapporten kommer orkanen Florence sannolikt att nå land på torsdag kväll eller fredag morgon vid North Carolinas och South Carolinas kust. Det är mycket troligt att orkanen Florence stannar på fredag och håller sig nära eller över kusten under flera dagar, vilket gör orkanen förödande med nederbörd och kustnära översvämningar.David Wilcock nämnde också i sin senaste artikel att Cabal kan stärka orkanen Florence för att skapa kaotiska avbrott i Washingtonområdet precis när utlämnande planerna ska utvecklas.Vi föreslår därför en daglig meditation kl 4 PM UTC för att skingra orkanen Florence från nu tills att den upplöses.

Du kan också inkludera detta i Nödsituations Meditationen dagligen kl 2 PM UTC om du känner dig guidad.


Här är länk till orkan följaren:


Här kan du finna din meditationstid:

Tid
Tidszon
Stad
06:00 am
HAST
Honolulu
09:00 am
PDT
Los Angeles
10:00 am
MDT
Denver
11:00 am
CDT
Chicago
12:00 pm
EDT
New York
01:00 pm
BRT
Rio de Janeiro
04:00 pm
UTC
Reykjavik
05:00 pm
BST
London
06:00 pm
CEST
Berlin
06:00 pm
EET
Cairo
07:00 pm
MSK
Moscow
11:00 pm
ICT
Bangkok
12:00 am
CST
Taipei
01:00 am
JST
Tokyo
02:00 am
AEST
Sydney
04:00 am
NZST
Auckland


Andra stads tider kan du finna här:


Var gärna med oss om du känner dig guidad.


Här är instruktionerna:

1. Använd din egen teknik för att försätta dig i ett avslappnat medvetande tillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg att påskynda processen att lösa upp orkanen Florence.

3. Visualisera en pelare av Ljus som utgår från den Galaktiska Central Solen, vidare genom alla varelser av Ljus i vårt Sol System och sedan genom din kropp till Jordens centrum. Visualisera en annan pelare av Ljus som kommer från Jordens centrum, sedan upp genom din kropp och vidare upp i skyn till alla varelser av Ljus i vårt Sol System och vår galax. Du sitter nu i två pelare av Ljus, Ljuset flödar både uppåt och nedåt på samma gång. Håll dessa pelare av Ljus aktiva i några minuter.

4. Visualisera nu ett mjukt rosa ljus som löser upp orkanen Florence och gör den harmlös. Visualisera att detta mjuka rosa ljus skyddar alla människor och deras fastigheter i orkanens väg. Visualisera att denna situation löses på det mest positiva sätt som är möjligt.

Du kan använda denna guidade inspelning för denna meditation, men byt ut ordet ”Irma” till ”Florence” i steg 2 och 4 när du gör visualiseringarna.


Seger för ljuset!

-----------------------------------------------------------------------

Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar Massmeditationer i syfte att bidra till att uppnå planetarisk befrielse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Vänligen var med i vår Nödsituations Meditation kl 2 PM UTC och Nyckeln till Frihet Meditation kl 3 PM UTC varje dag om du känner dig guidad.

Länk till Nödsituations Meditationen:


Länk till Nyckeln till Frihet Meditationen:


Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De finns i länken nedan:


Vi ger också ekonomiskt krisstöd för Ljusarbetare runt om i världen. Du får gärna göra regelbundna eller enstaka bidrag via länken nedan:


Vänligen assistera/stöd oss för en smidig övergång i den planetariska befrielsen i det högsta ljuset.

Kommentarer