Daglig Nödsituations Meditation Fokus: Super Tyfonen Trami
Super Tyfonen Trami är för närvarande en kategori 4 orkan. Den rörde sig inledningsvis i riktning mot Taiwan, och rör sig nu sakta mot Ryukyu Öarna i Japan. Sedan förväntas den nå land i södra Japan över helgen och i början av nästa vecka.
Även om det förväntas att Super Tyfonen Trami kommer att försvagas gradvis under de närmsta 72 timmarna, kan den sluta som en stark kategori 2 eller låg kategori 3 när den potentiellt når land. Därför är den fortfarande kapabel att producera skadliga vindar, översvämningar, jordskred och utbredda resestörningar över hela Japan.

Enligt AccuWeather blir de värsta effekterna från sent fredag kväll till lördag kväll över södra Ryukyu-öarna som Trami passerar nära eller strax öster om Miyako.Vi föreslår därför att inkludera Super Tyfonen Trami i den dagliga Nödsituations Meditationen kl 2 PM UTC tills den löses upp. Visualisera att denna Tyfon lugnas ned och orsakar så lite skada som möjligt.


Här är länken till Facebook event för denna meditation.


Och länk till guidad inspelning:


Du kanske också vill titta på denna korta video för att se hur våra meditationsinsatser hjälpte till att minska effekterna av Super tyfonen Mangkhut och Orkanen Florence mellan 11 september och 16 september. Speciellt tack till en grupp dedikerade Ljusarbetare i Asien, som skapat denna utmärkta video.
Seger för Ljuset!

-----------------------------------------------------------------------


Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar Massmeditationer i syfte att bidra till att uppnå planetarisk befrielse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Vänligen var med i vår Nödsituations Meditation kl 2 PM UTC och Nyckeln till Frihet Meditation kl 3 PM UTC varje dag om du känner dig guidad.

Länk till Nödsituations Meditationen:


Länk till Nyckeln till Frihet Meditationen:


Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De finns i länken nedan:


Vi ger också ekonomiskt krisstöd för Ljusarbetare runt om i världen. Du får gärna göra regelbundna eller enstaka bidrag via länken nedan:


Vänligen assistera/stöd oss för en smidig övergång i den planetariska befrielsen i det högsta ljuset.Kommentarer