September Höstdagjämnings Meditation kl 01:54 AM UTC på söndag 23:e septemberSeptember equinox är höstdagjämning på norra halvklotet och vårdagjämning på södra halvklotet.För människor i norr är det en tid att ta ett steg tillbaka och granska vad vi åstadkommit och lärt oss över sommaren, integrera lärdomarna och öka våra frekvenser.

För människor i söder är det en tid av förnyelse, återfödelse och uppståndelse. Det är tidpunkten för övergång, låt din själ släppa allt gammalt och plantera nya frön att växa för det nya livet som kommer tillbaka.

Som skrivits av Untwine: ”Vid höstdagjämningen träder solen in i Vågen och för med sig energier av rättvisa, jämvikt och att förena motsatser”.Med tillstånd av Recreating Balance

Vid denna höstdagjämning har vi en möjlighet att läka våra djupa känslomässiga sår då Chiron och Hygeia är i Väduren.

Då Chiron och Hygeia är i opposition till Vågen, är detta en energi för inre förståelse som kan ge försoning och förlåtelse inom.

Dessutom som Untwine förklarar: ” att Saturnus och Vesta går samman i denna process handlar om att se verkligheten, se effekterna av orsaker och transmutera dem in ljuset med den heliga elden av Gudinnan Vesta. Mars och den södra noden tillsammans i Vattumannen blir trine till solen och sextile Chiron och Hygeia, som hjälper oss att vidta åtgärder, försöka nya olika metoder och insikter för att ta itu med våra tidigare ackumulerade energier och hjälpa till i läkningsprocessen”.
Vi föreslår därför att göra en Höstdagjämningsmeditation kl 1:54 AM UTC på söndag, den 23:e september.

Att använda denna speciella planetariska konstellation för att föra in helande inom oss alla och mänskligheten, förlåtelse av oss själva och andra, hjälper oss att vidta åtgärder för att få kontakt med människor och naturen på ett nytt sätt.

Du kan kolla tiden för meditationen i din tidszon här:

Lördag
Sept 22

03:54 pm
HAST
Honolulu
06:54 pm
PDT
Los Angeles
07:54 pm
MDT
Denver
08:54 pm
CDT
Chicago
09:54 pm
EDT
New York
10:54 pm
BRT
Rio de Janeiro
Söndag
Sept 23

01:54 am
UTC
Reykjavik
02:54 am
BST
London
03:54 am
CEST
Berlin
03:54 am
EET
Cairo
04:54 am
MSK
Moscow
08:54 am
ICT
Bangkok
09:54 am
CST
Taipei
10:54 am
JST
Tokyo
11:54 am
AEST
Sydney
01:54 pm
NZST
Auckland

Länk för andra städer:


Nedräknings timer:


Här är länken till Facebook eventet:


Här kan du se vår engelska guidade inspelning:

Alla guidade inspelningar som för närvarande är tillgängliga finner du här:

Språk
Guidad inspelning
Youtube playlist
English
Portuguese
Music only

Känn dig välkommen att vara med och dela denna meditation så mycket du kan.

Här är instruktionerna:

1. Använd din egen teknik för att sätta dig i ett avslappnat medvetandetillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett verktyg att föra in helande, förlåtelse och försoning till mänskligheten.

3. Visualisera ett elektriskt blått ljus som kommer från det Galaktiska Central Solen, sedan vidare genom alla varelser av ljus i vårt solsystem, och sedan genom din kropp till Jordens centrum. Visualisera en annan pelare av ljus som stiger från Jordens centrum, sedan upp genom din kropp och upp i skyn mot alla varelser av ljus i vårt Solsystem och vår Galax. Du är nu i två pelare av ljus, ljuset flödar både uppåt och nedåt samtidigt. Hålla dessa pelare av ljus aktiva i några minuter.

4. Visualisera en ström av Gyllene-vitt ljus som går i spiral genom alla varelser på Jorden, dina multidimensionella själv och sprids genom det planetariska rutnätet av ljus och höjer frekvensen för allt medvetande. Sjunk in i detta gyllene-vita ljus, låt den upplysa alla dina celler, mellan cellulära utrymmen och lysa upp din ljuskropp. Känna att din ljuskropp expanderar i radie och ansluter med andra varelser av ljus och allt som finns i universum.

5. Visualisera ett gudomligt feminint mjukt Gyllen-rosa Ljus och ett Gudomligt Maskulint silver-blå ljus som går i spiral genom varje varelse på jorden och harmoniserar alla gudomliga feminina och gudomliga maskulina energier, närande alla med kärlek, helande var och en. Översköljer alla med visdom, för med sig glädje och stärker hela vårt väsen med Rent ljus från Källan och förbereder oss för ”Händelsen”.

6. Visualisera att St Germains Violetta Flamma flyter genom planeten och sub-lunar space, omsluter alla varelser och rensar ut alla energier som inte är av det högsta goda. Visualisera Nu ANs Vita Eld som kommer från Källan och flödar genom det Galaktiska Centret och genom Orions Stargate mot Jorden och rensar ut alla återstående toplet bomber på plasma planet runt Jorden. Visualisera att Archeia och Ärkeänglarna Sophia och Metatron, Faith & Michael, Hope & Gabriel, Moder Maria & Raphael och alla andra ljusvarelser hjälper oss i denna process. 

7. Visualisera att det Gudomliga Ljuset från Källan manifesteras på Jorden, återställer Fred, Frihet, Harmoni, Kärlek, Enhet, Välstånd, Glädje, Visdom, Inspiration, Kreativitet, Rättvisa och Balans i det mänskliga medvetandet. Visualisera att Jorden är helt strålande med rent Vitt Ljus och accepteras i det Galaktiska Nätverket av Ljus. Känn att detta sker nu och i varje ögonblick. Säg sedan detta mantra tyst eller högt: ”JAG ÄR i enhet med den Gudomliga Källan. JAG ÄR en Gudomlig Suverän Varelse av Ljus. Så blir det och så är det”

Gudinnan vill ha frigörelse och frigörelse blir det.

P.S. speciellt tack till Jana för den ursprungliga versionen av Höstdagjämnings meditationen.
Efter Höstdagjämnings meditationen blir det Fullmåne meditation på tisdag den 25 september kl 2:45 PM UTC.Denna fullmåne kommer att vara kopplad till Chrion och Hygeia och medföra mer energi och Ljus in i samma läkande, förlåtelse och försonings process.

Känn dig välkommen att vara med i Fullmånemeditationen också om du känner dig guidad.

Seger för Ljuset!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar Massmeditationer i syfte att bidra till att uppnå planetarisk befrielse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Vänligen var med i vår Nödsituations Meditation kl 2 PM UTC och Nyckeln till Frihet Meditation kl 3 PM UTC varje dag om du känner dig guidad.

Länk till Nödsituations Meditationen:


Länk till Nyckeln till Frihet Meditationen:


Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De finns i länken nedan:


Vi ger också ekonomiskt krisstöd för Ljusarbetare runt om i världen. Du får gärna göra regelbundna eller enstaka bidrag via länken nedan:


Vänligen assistera/stöd oss för en smidig övergång i den planetariska befrielsen i det högsta ljuset.Kommentarer