Protokoll för Helande av Känslor


I
Det har meddelats av Plejadierna att vi nu går in i en ny fas av den planetariska befrielsen där våra känslor kraftigt triggas för att skapa konflikter i våra liv. Detta kommer att ske via beslöjande/implantat-tekniken genom att plantera bilder och idéer i våra sinnen mot varandra. 


Det avslöjas att våra enskilda känslomässiga svagheter är kända av de som kontrollerar och vår online kommunikation blir en primärt slagfält som syftar till att skapa en kollaps i gemenskapen mellan Ljusarbetare. Våra relationer som inte är associerade med denna gemenskap kan också påverkas.

Därför ber Plejadierna oss att minimera användningen av online kommunikation och att fokusera vår uppmärksamhet på att behålla vårt lugn hela tiden.

Även om vi oftast tror att vi är tydliga i vår online kommunikation, är många gånger dessa meddelanden missförstådda av andra på grund av tidigare trauman/emotionella programmeringar samt utnyttjande av språk och kulturella hinder. Så som Cobra uppgett i inlägget nedan, är det nu mycket viktigt att avstå från interpersonella konflikter genom att välja icke-reaktion och medveten positiv handling istället för reaktion på händelser runt omkring dig.


Det är av yttersta vikt att vi sätter vår avsikt dagligen att ha harmonisk kommunikation.

Om du börjar känna rädsla, oro, bitterhet, skuld, ilska, hat, skam, svartsjuka och andra negativa känslor, kan du använda följande teknik för att läka ditt emotionella tillstånd.

1. Försätt dig själv i ett avslappnat medvetandetillstånd genom att fokusera på att andas djupt i några minuter.

2. Visualisera dig själv i en gyllene sfär. Visualisera att det gyllene ljuset i denna sfär värmer upp hela din kropp, ditt solar plexus område och helar alla känslor som orsakar dig smärta. Visualisera att detta gyllene ljus skiner på ansiktet som om du tittar på solen vid soluppgången. Tänk att alla externa tankar och bilder upplöses i solens ljus. Stanna i denna sfär så länge som du känner dig guidad. Du kan också bjuda in andra i detta område för att helas.3. Nu kan du använda '”Ansluta till ditt högre själv protokollet” för att föra dig till en högre nivå av förståelse för att hela lägre känslor:


Du kan också lyssna på ”Kärleks Signalen” ljud spår under tiden du arbetar på denna rening:


Känn dig säker på att allt kommer att bli bra. Håll dig lugn och använd denna period till att utföra inre arbete och rensa din energi kroppar.

För vidare information om emotionell stress och helande kan du besöka följande länk:
Seger för Ljuset!

Kommentarer