Meditationsuppdatering och påminnelse: Nymåne och Trigga Eventet Meditation
Här är en uppdatering över följande ämnen:

   Klargörande om Nyckeln till Frihet Meditation
   Uppdatering Nödsituations Meditation
   Nymåne Freds meditation den 9 september kl 2:45 PM UTC
   Trigga Eventet meditation den 9 september kl 9:11 AM UTC

Klargörande om Nyckeln till Frihet Meditation

Vi har uppmärksammats på att det finns en viss förvirring i meditations instruktionerna för Nyckeln till Frihet Meditation. I steg 3 står det ”Visualisera en pelare av elektriskt blått ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen….” Detta hänvisar INTE till en elektrifierad pelare av Blått Ljus, utan hänvisar till en ljuspelare i elektriskt blå färg. Ljuset ser ut som i bilden nedan:Läs om färgen elektriskt blå här:


Förhoppningsvis avvärjer detta ytterligare förvirring i detta meditationssteg.


Uppdatering Nödsituations Meditationen

Även om vi alla hoppas att Eventet sker så snart som möjligt, måste vi också under tiden bry oss mer om de människor som finns runt omkring oss och göra vad vi kan genom vår kollektiva kraft vad gäller katastroferna som sker runt om i världen.

Efterdyningar av Super Tyfonen Jebi i Japan

Trots vår meditation för Super Tyfonen Jebi under veckoslutet, orsakade den fortfarande allvarliga skador för Japan.

Det fanns många dödsoffer och betydande skador på broarna som ansluter till Kansai Internationella flygplats nära Osaka, så väl som skador på andra områden.


Tyfonen har också orsakat omfattande översvämningar i många områden när den nådde land, och det utlöste evakuerings order till flera prefekturer i Västra Japan.
Tropiska Stormen Gordon

Den Tropiska stormen Gordon för med sig ett översvämningshot mot den lägre Mississippi Dalen efter att stormen kom in över land sent på tisdagen och slog till mot Gulf kusten med starka vindar, stormfloder och kraftiga regn. Översvämningar längs kustområdena vid Florida förutspås också.


Vänligen inkludera dessa svåra väderförhållanden i Nödsituations Meditationen dagligen kl 2 PM UTC om du känner dig guidad.


Nymåne Freds Meditation den 9 september kl 2:45 PM UTC

Den 9 september, går vi in i en ny Nymåne cykel kl 6:01 PM UTC.


Som vanligt, kommer vi att göra en Nymåne Freds meditation den dagen kl 2:45 PM UTC, vilket är en mer bekväm tid att låta alla människor runt om i världen, speciellt Ljusarbetarna i Asien, att meditera tillsammans samtidigt.


Som så vackert beskrivits av Untwine i nedan länk, denna nymåne i Jungfrun har många intressanta och kraftfulla planetariska uppställningar. Speciellt Venus kommer att vara nära Jorden så hennes energi är starkare. Detta är viktigt då Venus är energin av Gudinnan, den älskande och skönhets arketypen i oss alla.


Även: ”Denna nymåne är i Jungfruns tecken, vilket är en av arketyperna för den uråldriga tempel prästinnan, energin av att skapa ordning och födelseprocessen för själsenergier genom den fysiska kroppen. Neptunus i Fiskarna i opposition till nymånen medför energier av Enhet in i bilden. Sextilen mellan nymånen, Jupiter, Pluto och Neptunus, alla i feminina tecken, för med sig en energi av lätthet att kapitulera in i den ovillkorliga Gudinnans närvaro.
Var med oss i denna Nymåne Freds meditation kl 2:45 PM UTC och hjälp till att grunda Gudinne energin från Venus till Jorden om du känner dig guidad.

Här är Facebook eventet för denna meditation:


Du kan finna guidad inspelning här:Trigga Eventet meditation den 9 september kl 9:11 AM UTC

Slutligen, var gärna med på Trigga Eventet meditationen samma dag kl 9:11 AM UTC
  

Vi kan hjälpa till att skynda på processen av planetarisk frigörelse genom att göra denna meditation, och använda vår fria vilja att uttrycka vår önskan till Ljusets Krafter om mer direkt ingripande.

Här är Facebook eventet för denna meditation:


Guidad inspelning av denna meditation kommer att delas här när den blir tillgänglig.

Seger för Ljuset!

-----------------------------------------------------------------------

Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar Massmeditationer i syfte att bidra till att uppnå planetarisk befrielse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Vänligen var med i vår Nödsituations Meditation kl 2 PM UTC och Nyckeln till Frihet Meditation kl 3 PM UTC varje dag om du känner dig guidad.

Länk till Nödsituations Meditationen:


Länk till Nyckeln till Frihet Meditationen:


Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De finns i länken nedan:


Vi ger också ekonomiskt krisstöd för Ljusarbetare runt om i världen. Du får gärna göra regelbundna eller enstaka bidrag via länken nedan:


Vänligen assistera/stöd oss för en smidig övergång i den planetariska befrielsen i det högsta ljuset.

Kommentarer