GÖR DET VIRALT! Freds Meditation för Syrien och sessioner med Avstånds Healing




Som nämnts av Cobra, är den verkliga ockulta anledningen till den Syriska konflikten, slaget om den Syriska Gudinne vortexen som är en av de allra viktigaste nyckel energi punkterna i det planetariska energi nätet.
 




För närvarande, är det en annan våg av militär upptrappning som sker i Syrien.



Vi kommer att göra Freds Meditationen för att motverka de negativa effekterna av den ökade militära upptrappningen som nu sker i Syrien. Meditationen kommer att ske vid den exakta tidpunkten för varje framtida Fullmåne, tills att situationen förbättras.

Tid för Fullmåne

tim:min vid UTC
Maj 29 Tis, 18

02:19p
Jun 28 Tors, 18

04:53a
Jul 27 Fre, 18
*
08:20p
Aug 26 Sön, 18

11:56a
Sep 25 Tis, 18

02:52a
Okt 24 Ons, 18

04:45p
Nov 23 Fre, 18

05:39a
Dec 22 Lör, 18

05:48p
* total månförmörkelse



Nästa Freds Meditation kommer därför att bli på tisdag den 29 maj kl 2:19 PM UTC, vilket också är den exakta tiden för den Fulla Blomster Månen.


Denna fullmåne markerar en tid av ökande fertilitet och symboliserar det gudomliga feminina. Det är en perfekt möjlighet att ingjuta mera av gudinne energin i området och på så sätt öka på processen för planetarisk frigörelse.

Du kan konvertera UTC tidszon till din lokala tids zon här:


Instruktioner:

1. Använd din egen teknik för att försätta dig själv i ett avslappnat tillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation som ett redskap för att snabba på processen att bringa fred till planeten Jorden och dess invånare.

3. Visualisera en pelare av ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, och sedan vidare genom alla ljusvarelser i vårt Sol System, sedan genom din kropp ner till centrum av jorden. Visualisera en annan ljuspelare som stiger från jordens centrum och upp genom din kropp och sedan uppåt mot himlen mot alla Ljus Varelser i vårt Sol system och vår galax. Du sitter nu i två ljuspelare med ljus som flödar både uppåt och nedåt på samma gång. Håll dessa ljuspelare aktiva under några minuter.

4. Visualisera nu en violett flamma som renar den syriska vortexen och dess energifält på plasma, eteriskt och astral planen. Visualisera sedan att denna violetta flamma expanderar genom hela Mellanöstern och renar det. Expandera den sedan ännu mer tills den omsluter hela planeten och renar dess energifält på plasma, eteriskt och astral planen.

5. Visualisera nu en mjuk rosa gudomlig feminin helande energi, som helar alla människor i Syrien och bringar fred till landet. Visualisera att detta mjuka rosa ljus skyddar Syrien. Visualisera nu att denna gudomliga feminina energi helar sinnen och hjärtan hos alla människor jorden runt som är involverade i den Syriska konflikten. Visualisera sedan att denna gudomliga feminina energi expanderar genom hela Mellanöstern och helar alla människor där. Expandera den sedan ännu mer tills den omsluter hela planeten och helar alla levande varelser på planeten

Gudinnan vill ha fred och fred ska det bli!

Guidad audio och andra resurser för denna meditation finns i nedan länkar:


Och här är Facebook eventet för denna meditation.




Du kan också vara med på avstånds healingen med de Uppstigna Mästarna och Healing med Stjärnstrålar för att hjälpa människor jorden runt att hela deras inre väsen och sinne, organiserat av International Golden Age Group och Prepare For Change Japan.


Det blir två sessioner med avståndshealing på måndag 28 maj och tisdag 29 maj vid tiderna listade nedan:

Dag 1: 28 maj från 2 PM till 2:30 PM UTC

Dag 2: 29 maj från 2 PM till 2:30 PM UTC

Känn dig välkommen att vara med på en eller båda sessionerna.

Det kommer också att vara en regelbunden fullmåne meditation den 29 maj kl 2:45 PM UTC.


Fullmånen symboliserar belysandet av ljus på våra mörkaste dagar och lyser upp de djupaste och mörkaste hörnen av oss själva, tillåtande medvetenhetens ljus in i de mörkaste platser av ignorans, skam, skuld och förlägenhet. Speciellt denna kommande Fulla Blomster Månen, är här för att hjälpa oss att släppa vårt yttersta lager med "hud" som en form av förnyelse. Detta är tiden för självreflektion och självutvärdering. Se in i dig själv, för de ting som har varit gömda ger sig nu till känna. Du får chansen att helas, och du har nu chansen att se dig själv i ett helt nytt ljus, ljuset som skiner från månen.


Känn dig välkommen att vara med i denna meditation, såväl som Freds Meditationen, om du känner dig guidad.



Seger för Ljuset!

-------------------------------------------------------

Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar massmeditationer för att hjälpa till att nå planetarisk frigörelse så snart som möjlig och så smidigt som möjligt.

Medverka gärna i vår Genombrotts Meditation kl 2 PM UTC och Nödsituations Meditationen kl 3 PM UTC varje dag om du finner dig guidad.

Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika ändamål. De återfinns i denna länken nedan:


Vi hjälper också till med finansiell support vid nödsituationer för ljusarbetare jorden runt. Gör gärna regelbundna eller enstaka bidrag genom att använda länken nedan:


Assistera/supporta oss för en smidig övergång i den planetariska frigörelsen in i det högsta Ljuset.


Kommentarer