Våg av Kärlek – Gudinne meditationer på söndag, 13 Maj kl 7 AM U
 Rosens Systerskap och Vi Älskar Mass Meditation kommer att hålla en speciell meditation för att föra den Galaktiska Vågen av Kärlek in i det planetariska Ljus nätet på söndag, den 13 maj kl 7 AM UTC. Detta är den exakta tiden för Uppstigningskonferensen i Taipei när Cobra kommer att prata om den GALAKTISKA VÅGEN AV KÄRLEK.
Vi kommer att göra de två Gudinne meditationerna föreslagna av CobraDu är mycket välkommen att vara med om du känner dig guidad!

Detta är också en förfrågan till alla existerande fysiska grupper av Rosens Systerskap, att sammanstråla vid denna tid och genomföra dessa två meditationer, såväl som en invitation till alla Ljusarbetar grupper, tvillingsjälar och individer att vara med oss och föra Ljuset och Kärleken in i det planetariska rutnätet.

Tiden för denna meditation är på söndag, den 13 maj kl 7 AM UTC.

Detta innebär 3 PM CST på söndag i Taipei, 10 AM EEST i Kairo, 9 AM CEST i Paris, 8 AM BST i London, 3 AM EDT i New York, 2 AM CDT i Chicago, 1 AM MDT i Denver och 12 AM PDT i Los Angeles på söndag den 13 maj.

Här är länken till Facebook event för denna meditation.


Här är instruktionerna till meditationerna:

Meditation för Gudinnans Återvändande

1. Slappna av i ditt sinne och din kropp genom att observera din andning under några minuter.

2. Visualizera en pelare av rosa Ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen och vidare genom din kropp till Jordens centrum. Håll denna pelare av ljus aktiv under några minuter. Visualisera sedan en kärleksfull feminin närvaro i formen av en vacker Gudinna som stiger ned från himlen och in i din fysiska kropp. Denna närvaro kommer att harmonisera din inre kvinna och göra dig mer kärleksfull. Var förenad med denna närvaro en stund.

3. Visualisera en skinande ny andlig framtid för männskligheten, med män och kvinnor som förstår varandra perfekt, med vårt samhälle som växer förbi behovet av krig och konflikter då alla mörka entiteter, fysiska och icke fysiska tas bort från vår planet. Visualisera att alla mänsklighetens sår helas, hela mänskligheten inspirerad och guidad där alla har sin egen koppling med sin egen Själ och Källan i perfekt balans i sina inre manliga och kvinnliga aspekter.

Not: Vänligen gör denna visualisering enligt instruktionerna och ändra den inte, då den i så fall inte får önskad effekt.


Gudinne Vortex Meditation

1. Lyft dina händer ovanför ditt huvud och börja rotera din kropp medurs.

2. Medan du gör detta, sjunk mantrat iiii (uttalas ee-ee) så att det vibrerar genom din kropp och visualisera att din kropp transformeras till en lysande pelare av ljus, med miljoner regnbågsfärgade stjärnor spridda inuti Ljuspelaren.

3. Fortsätt sjunga mantrat och rotera. Efter några minuter, släpp ner dina händer nära din kropp och fortsätt att rotera medurs.

4. Medan du gör detta, börja sjunga mantrat eeeaaa (eee uttalas som e i ”America” och INTE som e i ”Venus”, och a uttalas som a i ”America”) så att det vibrerar genom din kropp och visualisera en regnbågsvortex av Ljus som expanderar från ditt hjärta utåt och genom hela planeten. Kalla på närvaron av dina spirituella guider, Uppstigna mästare, Pleiadier, änglar, delfiner, tvillingsjälar, själsfränder, själsfamiljer och andra varelser av Ljus.

5. Fortsätt sjunga mantrat och rotera och stanna i närvaron av alla dessa Ljusvarelser ett tag.Här är länken till den guidade ausion för dessa två meditaitoner


Du kan också referera till länken nedan om hur man gör meditationen Gudinnans Vortex:Kärlek, Enhet och Gudinnans välsignelser till alla!


Kommentarer