Meditations UppdateringHär är en uppdatering över följande ämnen:

   Ebola utbrott i Den Demokratiska Republiken Kongo
   Meditations ”Maraton” av Discord på söndag den 13 maj
   VÅG av Kärlek – Gudinne meditationer på söndag, 13 maj kl 7 AM UTC
   Nymåne Meditation 15 maj kl 2:45 PM UTC

Ebola utbrott i Den Demokratiska Republiken Kongo

Den 8 maj, blev det bekräftat att det är ett nytt Ebola utbrott i den nordvästra regionen av den Demokratiska Republiken Kongo. Tyvärr finns det ett antal dödsoffer redan.


Detta är det nionde utbrottet av Ebola i landet.


Och de flesta av oss som läser denna blog skulle antagligen veta vem som ligger bakom detta hemska virus.


Snälla, visualisera därför att detta utbrott slutar snarast möjligt under Nödsituations Meditationen kl 3 PM UTC om du finner dig guidad.Meditations ”Maraton” av Discord på söndag den 13 maj

Discord, en ”on-the-go” plattform för mass meditation, kommer att hålla ett meditations maraton på söndag den 13 maj för att accelerera Uppstigningsprocessen och skynda på processen för Eventet.

De kommer att hålla en uppsättning av meditationer genom hela dagen vilket inkluderar alla de aktiva meditationerna från denna blogg, Cobra, och Prepare For Change.

Den 13 maj är den första dagen när Merkurius är i Oxen till den 29 maj. Under denna period är vårt tänkande jordnära, starkt och grundat. Det är in idealisk period om vi vill lägga mer eftertanke i hur vi vill spendera vår tid inom en snar framtid.Det är därför en stor möjlighet för oss att skapa en stark och fast intention att manifestera Seger för Ljuset så snart som möjlight och så smidigt som möjligt.

Här är tidschemat för meditations maraton den dagen.
Känn dig fri att vara med på vilka som av dem på söndag genom att använda länken nedan:VÅG av Kärlek – Gudinne meditationer på söndag 13 maj kl 7 AM UTC

Rosens Systerskap och Vi Älskar Massmeditation håller en speciell meditation för att föra in den Galactiska Vågen av Kärlek in i det planetära Ljusnätverket på söndag, 13 maj kl 7 AM UTC. Detta är den exakta tiden för Uppstigningskonferensen i Taipei när Cobra kommer att tala om den GALAKTISKA VÅGEN AV KÄRLEK.

Vi kommer att göra Gudinne meditationer (Gudinnans återvändande och Gudinnans Vortex).

Du finner mer information i nedan länk:Nymåne Meditation den 15 maj kl 2:45 PM UTC

Du är också välkommen att vara med på Nymåne Meditation den 15 maj kl 2:45 PM UTC.


Här är Facebook eventet för denna meditation


Du kan finna den guidade audion på Engelska, Slovenska och Rysska i länken nedan.


Seger för Ljuset!


Kommentarer