Ny tidtabell för MeditationerNya tider för följande meditationer har förts fram för att tillgodose ljusarbetare och krigare över hela planeten.

För att skapa en kraftfull effekt av Ljus och Kärlek för alla, då Ljus ankras från den Galaktiska Central Solen genom det planetariska rutnätet, behövs det stora grupper av själar som mediterar varje dag för Planetarisk frigörelse för alla på planeten.

Ju fler människor som mediterar ju starkare blir kraften av Kärlek och Ljus som skapar mandalas av kärleksfulla energier som strålar ut till alla.

"Vetenskapliga studier har bekräftat positiva effekter av mass meditation på det männskliga samhället, så var och en av er som deltar i denna meditation kan verkligen hjälp till att föra Eventet närmre oss:
Vi Älskar Mass Meditation är här i syftet att hjälp alla i ljuset på planeten, så vi gör alltid vårt bästa för att tillgodose alla.

Vi erbjuder olika event på Facebook för alla meditationer och detaljerade instruktioner för att göra det enklare för alla som önskar vara med och ankra Kärlek och Ljus.


Enighet inom gemenskapen i alla grupper av Ljusarbetare och krigare för planeten kommer att skapa fantastiska resultat!


Var med oss där du känner dig guidad. Tidsförändringarna är som följer:
Meditation med Gudinnan för att neutralisera negativa ritualer (endast Tisdag) – 5:30 PM UTC

Du kan vara med i Facebook eventet för denna meditation här:


Mer information:

Genombrotts Meditation (var 4:e timme)
2 AM, 6 AM, 10 AM, 2 PM, 6 PM & 10 PM UTC

Du kan vara med i Facebook eventet för denna meditation här:


Mer information:

Triangel Grupper av Ljus Meditation
(endast onsdag) 6:30 PM UTC

Du kan vara med i Facebook eventet för denna meditation här:


Mer information:
Astara Meditation – 1 PM & 7 PM UTC

Du kan vara med i Facebook eventet för denna meditation här:


Mer information:


Notera att tiderna för alla andra meditationer är oförändrade. Se sidan för aktiva meditationer för detaljer.Seger för Ljuset!

-------------------------------------------------------

Om denna blog:

Vi Älskar Mass Meditation organiserar massmeditationer i syftet att hjälpa till att nå planetarisk frigörelse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Var gärna med oss i Genombrotts Meditationen kl 2 PM UTC och Nödsituations Meditationen kl 3 PM UTC varje dag om du känner dig guidad.Vi organiserar även olika mass meditationer regelbundet för olika syften. De återfinns i länken nedan:Vi ger också akut finansiell support till ljusarbetare jorden runt. Gör gärna regelbundna eller enstaka bidrag genom att använda länken nedan:Snälla assistera/supporta oss för en smidig övergång i den planetariska frigörelsen in i det högsta Ljuset.


Kommentarer