Ny Venus Dag Meditation på Fredag 26 oktober kl 2:16 PM UTC
Venus, Kärlekens Gudinna, har varit retrograd sedan den 5 oktober. Denna retrograd kommer att pågå i 40 dagar.Detta händer exakt vid slutet av en Venus cykel när Venus skiftar från att vara en Kvälls stjärna till att bli en Morgon stjärna.

Denna nya Venus cykel börjar den 26 oktober och varar i 19 månader. Vid den exakta tidpunkten kl 2:16 PM UTC när den nya Venus cykeln börjar, kommer hon att vara vid sin närmsta punkt till Jorden.

Som Untwine beskrivit, är de första 20 dagarna i Venus retrograd från den 5:e oktober till den 26:e speciellt dedikerade till inre arbete, skugg arbete, släppa taget om det gamla och hitta kärlek inom och universellt.

Den nya Venus den 26 oktober är vändpunkten, den faktiska början av den nya cykeln och den bästa tiden att hålla ceremonin och sätta avsikter för nästa cykel.Vi föreslår därför att göra en speciell meditation vid detta tillfälle för att släppa allt som vi inte längre resonerar med och för att återförenas med vårt inre barn.

Även, som nämnts av Cobra i hans senaste situationsuppdatering, det finns många människor i Ljusarbetare och Ljuskrigare sammanslutningar som har ett hemligt liv som Cabals agenter. De hålls dock mot sin vilja i Cabals nätverk och skulle fly om de kunde.


Nya Venus ger en bra miljö för att sända skydd till alla Ljuskrigare och  Ljusarbetare, så att vi alla kan helas och alla, särskilt de som agerar som Cabals ombud kan se inåt och frigöra sig från all programmering, kontroll och förtryck.

Vi kommer att göra denna meditation på fredag, 26 oktober kl 2:16 PM UTC.

Här är annonserings timer för eventet:Meditationstider för utvalda städer:

04:16 am
HAST
Honolulu
07:16 am
PDT
Los Angeles
08:16 am
MDT
Denver
09:16 am
CDT
Chicago
10:16 am
EDT
New York
11:16 am
BRT
Rio de Janeiro
02:16 pm
UTC
Reykjavik
03:16 pm
BST
London
04:16 pm
CEST
Berlin
04:16 pm
EET
Cairo
05:16 pm
MSK
Moscow
09:16 pm
ICT
Bangkok
10:16 pm
CST
Taipei
11:16 pm
JST
Tokyo
01:16 am
AEDT
Sydney
03:16 am
NZDT
Auckland

Så väl som nedräknings timer:


Här är vårt Facebook event för denna meditation:


Instruktioner:

1. Använd din egen teknik för att försätta dig i ett avslappnat medvetandetillstånd.

2. Sätt din intention att använda denna meditation vid början av Venus nya cykel som ett redskap att släppa taget om det gamla, finna kärlek inom och universellt.

3. Visualisera nu en pelare av lysande gyllene ljus som härrör från kärnan av planeten Venus och flyter genom alla varelser på jorden och sedan genom din kropp till kärnan av planeten Jorden. Visualisera en annan pelare av blå-grönt ljus som stiger upp från Jordens kärna, sedan upp genom kroppen och uppåt i skyn mot alla högre dimensionella varelser från Venus. Du sitter nu i två pelare av Ljus från de två systerplaneterna, ljuset flödar både uppåt och nedåt på samma gång. Håll dessa pelare av Ljus aktiva i några minuter och visualisera att kopplingen mellan Jorden och Venus förstärks med varje andetag du tar.

4. Visualisera att planeten Venus sänder förnyad Gudinne energi mot Jordens yta. Visualisera att denna energi aktiverar den inre feminina principen i alla på Jordens yta och balanserar den med deras inre maskulina princip. Visualisera att alla kommer ihåg sitt inre barn.

5. Visualisera nu att en helt ny verklighet blir aktiverad för Jorden på ett lugnt och icke chockerande sätt, och visualisera fullständig aktivering av Cintamani Ljus rutnätet.

Visualisera att alla Ljuskrigare och Ljusarbetare renas av en Violett Flamma, blir omgivna av kärlek från det rosa Flytande Ljuset från EELA, Sirius Kärleks Ängel, och befrias från all programmering, kontroll och förtryck genom ANs Vita eld.

6. Visualisera att evig fred etableras på jorden med en andra renässans av både vetenskaplig och andlig kunskap.

Gudinnan vill ha en ny början och en ny början skall det vara!

Föreslagen tid för denna meditation är 15 minuter.

Guidade inspelningar för denna meditation kommer att postas här när de är tillgängliga.Du är också välkommen att vara med i Fullmåne Meditation den 24 oktober kl 2:45 PM UTC


Så väl som Freds meditationen för Syrien 2 timmar senare, vid den exakta tidpunkten för fullmånen kl 4:45 PM UTC samma dag.

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/05/gor-det-viralt-freds-meditation-for.html

Det blir också månatlig avståndshealing sessioner den 22 och 23 oktober, detaljer kommer att annonseras när de blir tillgängliga.

Den 31 oktober kommer vi att hålla en speciell Gudinne meditation för att motverka de mörka ritualerna under Halloween. Mer detaljer om denna meditation kommer att publiceras på denna blogg snart.

Tills dess, deltag gärna i vår nya dagliga Buddistiska Pelar Meditatoin, som hjälper till att stärka det nya Ljusnätverket runt planeten.

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/10/daglig-buddistisk-pelare-meditation-kl.html

Så väl som vår Nyckeln till Frihet Meditation och Nödsituations Meditationen.

Alla våra ansträngningar kommer att vara till stor hjälp för Ljus Styrkorna, vilket kommer att föra oss närmre Händelsen/Eventet.

Alla våra meditationer finns på följande sida.


Seger För Ljuset!

-----------------------------------------------------------------------

Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar massmeditationer för att hjälpa till med att uppnå planetarisk frigörelse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Var gärna med på vår Nödsituations Meditation kl 2 PM UTC, Nyckeln till Frihet Meditation kl 3 PM UTC och Buddistisk Pelar Meditation varje dag om du känner dig guidad.

Länk till Nödsituations Meditationen:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/03/genombrotts-meditation-kl-2-pm-utc-och.html

Länk till Nyckeln till Frihet Meditation:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/08/nytt-dagligt-meditations-schema.html

Länk till Buddistisk Pelar Meditation:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/10/daglig-buddistisk-pelare-meditation-kl.html

Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De finns i nedan länk:


Vi ger också ekonomiskt krisstöd till Ljusarbetare runt om i världen. Du får gärna göra regelbundna eller enstaka bidrag via länken nedan:


Vänligen assistera/supporta oss för en smidig övergång i den planetariska frigörelsen in i det högsta ljuset.


Kommentarer