Nytt Fokus för Daglig Nödsituations Meditation: Super Tyfonen Kong-rey
Efter att Tyfonen Trami kom in över land i västra Japan i söndags kväll, är Super Tyfonen Kong-rey, som för närvarande är en kategori 4 orkan, på väg mot Ryukyu Öarna senare denna veckan.När Ryukyu Öarna fortfarande återhämtar sig från skadorna som orsakats av Tyfonen Trami, är ett annat slag av Super Tyfonen Kong-rey på väg mindre än en vecka senare som kan orsaka ytterligare skada och ökad risk för översvämningar. Invånare som evakuerade eller förlorade strömförsörjningen under Tyfonen Trami kan möte samma problem igen.

Enligt AccuWeather, förväntas Miyako och Okinawa möta de värsta effekterna som inkluderar skadliga vindar och skyfallsliknande regn. Vindbyar över 160 km/h (100 mph) kommer återigen att vara möjligt under den värsta stormen.Kommande helg förväntas Super Tyfonen Kong-rey nå Sydkorea och orsaka skadliga vindar och kraftig nederbörd.

Vi föreslår därför att omfatta Super Tyfonen Kong-rey i den dagliga Nödsituations Meditationen kl 2 PM UTC tills dess att den löses upp. Visualisera att denna tyfon pacificeras och orsakar så lite skada som möjligt.


Här är länken till Facebook eventet för denna meditation:


Och länken till den guidade inspelningen:Seger för ljuset!

-----------------------------------------------------------------------

Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar Massmeditationer i syfte att bidra till att uppnå planetarisk befrielse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Vänligen var med i vår Nödsituations Meditation kl 2 PM UTC och Nyckeln till Frihet Meditation kl 3 PM UTC varje dag om du känner dig guidad.

Länk till Nödsituations Meditationen:


Länk till Nyckeln till Frihet Meditationen:


Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De finns i länken nedan:


Vi ger också ekonomiskt krisstöd för Ljusarbetare runt om i världen. Du får gärna göra regelbundna eller enstaka bidrag via länken nedan:


Vänligen assistera/stöd oss för en smidig övergång i den planetariska befrielsen i det högsta ljuset.
Kommentarer