Uppdatering Nödsituations Meditationen
Här är en uppdatering av följande ämnen för Nödsituations Meditationen

   Jordbävning i Indonesien
   Utomjordiska fångar hos Chimera- och Archon kontrollerad Negativ Militär
   Orkanen Rosa


Jordbävning i Indonesien Indonesien hade ett större jordskalv idag på 7.5 magnitud, som utlöste en tsunami timmar efter en serie skalv slog sönder hus på ön Sulawesi, Indonesien.

Vågor på upp till två meter (6.5 fot)  slog till mot staden Palu efter det stora skalvet slog till utanför kusten på fredagen, kollapsade byggnader och förde ett skepp ut till havs.

Myndigheterna utfärdade en tsunamivarning efter det kraftfulla 7.5 magnitud skalvet men lyfte aviseringen innan vågen slog till.

Indonesiska katastrof byråns talesman Sutopo Purwo Nugroh sade att tsunamin svepte bort hem och hela familjer rapporteras saknade.Den kraftfulla 7.5 magnitud jordbävningen slog till just utanför ön Sulawesi (Image: EXPRESS) 


Jordbävningen slog till strax efter 10 AM UTC (6 pm lokal tid) vid skymningen.

Kommunikationer var utslagna och flygplatsen stängd, vilket försvårat räddningsarbetet och gör det omöjligt att bedöma skador för liv och egendom, säger tjänstemannen.

Det finns ingen information om antalet dödsoffer säger tjänstemännen.

Myndigheterna har bett folk i det drabbade området att vara alerta om ett antal moderata efterskalv slår till. Tjänstemän har varnat för att mer skada kan ske framöver.


Den senaste jordbävningen sammanfaller med den senaste posten från Cobra: ”Som ett resultat av ökad aktivitet i den Galaktiska Centralsolen, har de tektoniska plattorna i jordskorpan börjat röra sig:
Utomjordiska fångar hålls fångna av Chimera- och Archon kontrollerad Negativ Militär

I samma inlägg av Cobra nämndes även att ”många utomjordingar hålls i fångenskap av Chimera- och Archon kontrollerande negativa militären under extremt svåra förhållanden, således påtvingade en aspekt av ”Karantänen Jorden”.Detta innebär att den negativa militären fortfarande kan försöka skjuta upp sitt slutliga nederlag genom att utnyttja gisslan situationen mot positiva ET.


Orkanen Rosa

Orkanen Rosa växte över natten till en kraftfull kategori 4 storm utanför Mexikos Stillahavskust och väntas slå till mot Arizona, Californien, Nevada och Utah när den når land på USA s västkus på tisdag enligt den senaste uppdateringen av den vägen. Maximala ihållande vindar är 145 mph.Orkanen Rosa spårning: Rosa kommer att slå till mot de västra staterna på tisdag (Image: National Hurricane Center) Källa: https://www.express.co.uk/news/world/1024045/hurricane-rosa-tracker-2018-weather-arizona-san-diego-california-storm-path-map


Höga vindbyar av denna hastighet kan fälla träd och dra ner kraftledningar, så väl som att orsaka strömavbrott och skada egendom. Häftiga regn kas också ge omfattande översvämningar, som var fallet med Orkanen Florence när den slog till mot Carolinas kust.

AccuWeathers senior Meterolog Dan Pydynowski sade: ”Rosas spår kommer att hålla den väl väster om Mexico under helgen, vilket innebär att den primära effekten landar i helgen och begränsas till höga vågor och starka strömmar längs Mexikos västra kust.

Oavsett dess exakta intensitet när den börjar närma sig Baja, kommer fukt från Rosa att dras norrut och norröst över norra Mexiko och in i sydvästra USA.


Vi föreslår därför att inkludera Orkanen Rosa, Jordbävningen i Indonesien och ET gisslandramat i den dagliga Nödsituations Meditationen kl 2 PM UTC tills alla situationer löses. Visualisera att orkanen Rosa lugnar sig och orsakar så lite skada som möjligt, att Indonesiska hjälparbetare når och hjälper alla människor som drabbats av jordbävningen och att ET gisslan befrias.Seger för Ljuset!

---------------------------------------------

Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar Massmeditationer i syfte att bidra till att uppnå planetarisk befrielse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Vänligen var med i vår Nödsituations Meditation kl 2 PM UTC och Nyckeln till Frihet Meditation kl 3 PM UTC varje dag om du känner dig guidad.

Länk till Nödsituations Meditationen:


Länk till Nyckeln till Frihet Meditationen:


Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De finns i länken nedan:


Vi ger också ekonomiskt krisstöd för Ljusarbetare runt om i världen. Du får gärna göra regelbundna eller enstaka bidrag via länken nedan:


Vänligen assistera/stöd oss för en smidig övergång i den planetariska befrielsen i det högsta ljuset.


Kommentarer