Meditations Uppdatering
Först av allt, tack så mycket till alla som deltog i den nya Venus Dag Meditationen kl 2:16 PM UTC igår.

Här är en uppdatering över följande ämnen:

   Ljus Meditation vid Halloween mellan den 30:e oktober och 2:a november kl 1 PM UTC
   Betydelsen av Buddistiska Pelar Meditationen
   Uppdatering av Nödsituations Meditationen
   Vintertid – var medveten om förändringarna i tiderna meditationerna för ditt område.
   Massuppvaknande Bok


Ljus Meditation vid Halloween mellan den 30:e oktober och 2:a november kl 1 PM UTC
-      
Uppdatering 29 okt: För bättre koordination har tiden ändrats från 1:30 till 1 PM UTC.

När vi närmar oss slutet av oktober, kommer det att uföras fler mörka ritualer av Cabal, speciellt dagen före Halloween den 30 oktober, Halloween den 31 oktober, Samhain 1 november och Alla helgons dag den 2 november, vilket också är De dödas dag.Detta är en period när många människor och djur offras.För att motverka den negativa inverkan från dessa mörka ritualer, kommer vi att hålla en speciell Gudinne Meditation mot dessa mörka ritualer mellan den 30:e oktober och 2:a november kl 1 PM UTC.

Du finner instruktioner till denna meditation i nedan länk.

https://swedish.welovemassmeditation.com/2017/11/gor-detta-viralt-meditation-med.html

Guidad audio för denna meditation i olika språk finns här:

Här är Facebook event för denna meditation:


Vikten av Buddistiska Pelar Meditationen

En av anledningarna till att Cabal fortsätter att göra alla sorters mörka ritualer är att de vill skapa en energimässig situation för sina egna syften och agendor, vilket sedan kan manifesteras i den fysiska världen, såsom förslavande av den mänskliga befolkningen på jordens yta och fördröja planetens frigörelse från att ske.

Detta sker genom att ingjuta mörk energi via nyckel vortexplatser till det planetariska närverkets energimässiga strömningar, som kallas leylinjer.


Genom att underhålla den Buddistiska Pelarna vid nyckelplatser, vilket är ett initiativ kommuncerat från Ljusets Krafter via Cobra, kan vi hjälpa till att rena den energi som cirkulerar runt planeten.

När det är tillräckligt med Ljus i rutnätet, kan effekterna av de mörka ritualerna reduceras och nollställas. Det kan också tillhandahålla en optimal miljö för Ljusets Krafter att göra framsteg för den planetariska frigörelsen och det sista nederlaget för Chimera gruppen.  

Fortsätt därför gärna med att göra den Buddistiska Pelar Meditationen dagligen vid de platser du föredrar, om du känner dig guidad.


Följande animation kan hjälpa till att visualisera en Buddistisk Pelare under meditationen. Speciellt tack till gruppen av Ljusarbetare från Asien som skapat den.
Du kanske också finner det värdefullt att göra skydds tekniken som finns specificerad här antingen före eller efter den Buddistiska Pelar meditationen.Uppdatering av Nödsituations Meditationen

Med vår dagliga Nödsituations Meditation kl 2 PM UTC, är vårt mål att hjälpa till med nödvändig healing till alla kritiska situationer på Jorden och alla invånare.


Nedan är ett antal situationer att adderas till denna mediation:

Taiwan Högastighetståg urspårning

Förra söndagen, den 21 oktober, spårade ett höghastighetståg ur i den ordöstra delen av Taiwan vid Yilan.


Detta är den värsta tågolyckan på 27 år i Taiwan, där åtminstone 18 människor dog och 187 personer skadades.
.
Snälla, inkludera detta i Nödsituations Meditationen under de närmsta dagarna om du känner dig guidad, för att hjälpa till med energimässig support till alla som lidit vid denna tragedi, så väl som att visualisera att de som förlorade sina liv får mycket nödvändig healing på det astrala planet.

Skydd för Ljusarbetare

Som Cobra nämnde i sin situations uppdatering den 13 oktober, är det många människor i Ljusarbetare och Ljuskrigare kretsar som har ett hemligt liv som agenter för cabal. De hålls dock fast i Cabals nätverk mot sin vilja, och skulle tagit sig ur det om de kunde.


Han föreslog en meditation för att ”visualisera att alla Ljukrigare och Ljusarbetare blir renade med den Violetta Flamman, omgivna av kärleken av det rosa flytande ljuset av EELA (Siriansk kärleksängel) och bli befriade från all programmering, kontroll eller nedtryckning av ANs Vita Eld.”

Och vi har inkluderat detta i vår Nya Venus Dag Meditaiton.

Efter ytterligare konsultation med Cobra, föreslår han att vi inkluderar denna visualisering i Nödsituations Meditaitonen. Känn dig därför fri att inkludera detta skydd under meditationen om du önskar.

Du kan också fortsätta att göra denna visualisering under din egen tis som Cobra föreslog.

Super Tyfonen Yutu

Som rapporterats tidigare, är Super Typhonen Yutu jämförbar med en kategori 5 orkan i Atlanten eller Östra Stilla Havet.

Den närmar sig nu Filippinerna och Taiwan efter att ha orsakat stor skada på norra Mariana öarna.


Super Tyfonen Yutu är möjligtvis en av de starkaste tyfonerna och orkanerna under året, den överträffar Super Tyfinen Mangkhut som orsakade stor skada i Södra China förra månaden.


Fortsätt därför gärna att inkludera Super Tyfonen Yutu i Nödsituations Meditationen så väl som att delta i den dagliga meditationen kl 4 PM UTC tills den upplöses helt och hållet.


Vintertid – var medveten om förändringar i meditationstiden i ditt område

När den Norra Hemisfären går mot vinter och Södra Hemisfären välkomnar en varm sommar, blir det tidsförändringar i ett antal länder.

Som ett resultat, var vaksam på hur detta påverkar meditationstiden i ditt område.


Du kan konvertera UTC tids zon till din lokala tids zon på en speciell dag genom att använda länken nedan:


Mass Uppvaknande bok

Det kommer att annonseras fler speciella meditationer på denna blogg när vi närmare oss slutet av året och Decembers Vintersolstånd.

Till dess, vill du kanske läsa denna Mass Uppvaknande bok som skrivits av en annan Ljusarbetare, som dokumenterar hur långt vi kommit genom detta krig för planetariska frigörelse och hur vårt ljusarbete såsom massmeditation har gjort skillnad.Gott Nytt Venus till alla.
Seger för Ljuset!

--------------------------------

Om denna blogg:

Vi Älskar Massmeditation organiserar massmeditationer för att hjälpa till med att uppnå planetarisk frigörelse så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Var gärna med på vår Nödsituations Meditation kl 2 PM UTC, Nyckeln till Frihet Meditation kl 3 PM UTC och Buddistisk Pelar Meditation varje dag om du känner dig guidad.

Länk till Nödsituations Meditationen:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/03/genombrotts-meditation-kl-2-pm-utc-och.html

Länk till Nyckeln till Frihet Meditation:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/08/nytt-dagligt-meditations-schema.html

Länk till Buddistisk Pelar Meditaiton:

https://swedish.welovemassmeditation.com/2018/10/daglig-buddistisk-pelare-meditation-kl.html

Vi organiserar också olika massmeditationer regelbundet för olika syften. De finns i nedan länk:


Vi ger också ekonomiskt krisstöd till Ljusarbetare runt om i världen. Du får gärna göra regelbundna eller enstaka bidrag via länken nedan:


Vänligen assistera/supporta oss för en smidig övergång i den planetariska frigörelsen in i det högsta ljuset.

Kommentarer