Genombrotts Meditation kl 2 PM UTC och Nödsituations Meditation kl 3 PM UTC från den 12 mars 2018Som nämnts i föregående meditationsuppdatering den 17 februari, är Aurora ett projekt som denna blogg jobbat på.

Huvudsyftet med detta projekt är att minska antalet dagliga meditationer. På så sätt kan vi lättare nå den kritiska massan med alla våra meditationer och hjälpa Ljusets Krafter att uppnå den planetariska frigörelsen så snart som möjligt och så smidigt som möjligt.

Förtydligande om 1 mars: Huvudsyftet med detta projekt är att utforma den meditations tidsplan som bäst stödjer Ljusets Styrkor samt aktivera Ljusarbetarna att fokusera och bidra på bästa möjliga sätt. 


Jag skulle också vilja ta tillfället i akt att tacka alla som är inblandade i skapandet av dessa meditationer, samt ”tack så mycket i förväg” till alla som ska arbeta med översättningarna och guidade audios för dessa meditationer.

Vi kommer att börja göra dessa meditationer från och med måndag, 12 mars. Det är vår förhoppning att guidade audios för dem kommer att finnas i de flesta stora språk då. 

Nedan är en kort sammanfattning av meditations schemat per den 12 mars i Koordinerad Universal Tid (UTC).

Måndag till lördag
   2 PM UTC - Genombrotts Meditation
   2:30 PM UTC - Gudinne Meditation
   3 PM UTC - Nödsituations Meditation

Söndag
   2 PM UTC - Genombrotts Meditation
   2:30 PM UTC - Gudinne Meditation
   3 PM UTC - Nödsituations Meditation
   4:30 PM UTC - Gudinne Meditation

Tiden för Nymåne och Fullmånemeditationerna kommer att flyttas till 2:45 PM UTC from nästa Fullmåne Meditation på fredag den 2 mars.

För Alert Meditationen med 4-timmars intervall, kommer den att ersättas av Genombrotts Meditationen om vi fortfarande behöver göra den per den 12 mars. Om så är fallet, kommer tiden för 4-timmars intervalls meditationen att behöva ändas så att den är i linje med Genombrottsmeditationen kl 2 PM UTC. De nya arrangemangen kommer att annonseras på denna blogg i mars.


Vi hänvisar till sidan Aktiva Meditationer på denna blogg för fullständiga detaljer.
            
Viktiga noteringar:

Om du har begränsade möjligheter att göra meditationer, skulle jag vilja föreslå att du gör den Veckovisa Uppstigningsmeditationen varje söndag kl 4 PM UTC som rekommenderas starkt av Cobra.

Som även föreslagits av Cobra, är det av största vikt att vara i kontakt med den feminina gudinnans närvaro och vårda kvaliteter som kärlek, medkänsla och ömhet för att stabilisera övergången och motverka den grymhet som är så utbredd på planetens yta.

Det är därför mycket viktigt för den planetariska befrielsen att så många som möjligt gör de två gudinne meditationerna så ofta som möjligt. De kan hittas i länken nedan:


Du kan också göra den kombinerade Gudinne Meditationen kl 2:30 PM UTC varje dag och 4:30 PM UTC på söndagar om du känner dig guidad.


Här är länken till Facebook eventet för den kombinerade Gudinne Meditationen:


Nu är jag mycket glad över att kunna släppa detaljer om Genombrotts Meditationen och Nödsituations Meditationen.

Du får gärna dela följande information både när och fjärran. Du kan skapa promotion videos för dessa meditationer om du önskar, eller helt enkelt dela det på sociala medier på något sätt om du känner dig guidad.

Genombrotts Meditationen (2 PM UTC)

Syftet med denna meditation är att hjälpa Ljusets Krafter att rensa alla återstående toplet bomber och sublunar utrymmet, så att komprimerings genombrottet och Eventet kan hända på snabbast, smidigast och bästa möjliga sätt: 

Här är Facebook event för Genombrotts meditationen:


Genombrotts Meditationen kommer att ersätta:


Instruktioner: (föreslagen meditationstid är 15 minuter)

1. Använd din egen teknik för att försätta dig i ett avslappnat tillstånd.

2. Ange din avsikt att använda denna meditation som ett verktyg för att hjälpa Komprimerings Genombrottet och Eventet att hända på snabbast, smidigast och bästa möjliga sätt.

3. Visualisera en pelare av ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, och sedan igenom alla varelser av Ljus i vårt Solsystem och vidare genom din kropp till mitten av jorden. Visualisera en annan pelare av ljus som stiger upp från centrum av jorden, och sedan upp genom din kropp och uppåt i skyn mot alla varelser av Ljus i vårt Solsystem och vår galax. Du sitter nu i två pelare av ljus, ljuset flödar både uppåt och nedåt samtidigt. Hålla dessa pelare av ljus aktiv i några minuter.

4. Visualisera att den Violetta Flamman sprids runt jordens yta och sublunar rymden, transmuterande alla negativa energier och sprider sig i alla de återstående områden som kontrolleras av de mörka krafterna och bistår Ljusets Styrkor att befria och läka denna planet.

5. Visualisera att AN:s Vita Eld sprider sig runt Jordens yta och sublunar utrymmet och bistår Ljusets krafter att ta bort och förvandla alla återstående negativa plasma entiteter, maskar, Yaldabaoth, alla de mörka krafternas negativa vapen, såsom toplet bomber och riktade plasma skalära vapen och alla återstående mörka krafter och mörka energier. Visualisera endast Ljus kvar på Jorden och hela Skapelsen. 

6, Visualisera nu att en mjuk Rosa helande Gudomlig feminin energi, helar alla människor på planet från deras tidigare trauman, att den för med sig Fred, Harmoni, Förståelse, Överflöd och Enighet. Visualisera nu att detta mjuka Rosa ljus helar sinnen och hjärtan för alla människor i världen. Se alla Ljusarbetare, Ljuskrigare och Sanningssägare arbeta i Enighet för skapandet av den Nya Jorden. Se folket på jorden fira och glatt deltar i skapandet av vår nya verklighet där alla kan få vad de behöver och fritt välja att leva som de önskar.

7. Visualisera att Ljusets Krafter befinner sig runt Jordens yta, Eventet äger rum och slutligen befriandet av planeten jorden. Nödsituations Meditation (3 PM UTC)

Syftet med denna meditation är att läka planeten Jorden, lugna alla stormar och naturliga och av människan påhittade katastrofer, skydda visselblåsare, lindra spänningarna i Iran och Myanmar, samt eventuella framtida platser i nödsituation.

Här är Facebook eventet för Nödsituations Meditationen:


Nödsituations Meditationen ersätter:

   Meditation för Visselblåsare (inte aktiv för närvarande)

Här är en lista över aktuella situationer som behöver hjälp vid denna speciella tid och som kan ingå i steg 5 i Nödsituations Meditationen om du vill:

Krigs zoner / Konflikter

   Rohingya förföljelse i Myanmar
   Potentiella krig i Iran konstruerat av Jesuiterna/Rothschild med Riddarna av Malta

Farlig tektonisk aktivitet

   Jordbävningar i Taiwan - hände den 6:e februari 2018
   Shinmoe-dake vulkanen, Japan
   Vulkanen Agung, Bali
   Mt Sinabung, Indonesien

Hårt väder

   Puerto Rico och Vieques från efterdyningarna av orkanen Maria i September 2017

Missbruk av djur, växter och ekosystem

   Massiv djur död och läkning av djur och växter

Annat

   Epidemin i Afrika / Madagaskar

Listan ovan kommer också att finnas på sidan för Aktiva Meditationer och kommer att uppdateras regelbundet.


Instruktioner: (Föreslagen meditationstid är 15 minuter)

1. Använd din egen teknik för att ta dig till ett avslappnat medvetande tillstånd.

2. Ange din avsikt att använda denna meditation som ett verktyg för att påskynda läkningsprocessen för Jorden och hennes invånare.

3. Visualisera en pelare av ljus som kommer från den Galaktiska Central Solen, och sedan igenom alla varelser av ljus i vårt solsystem och vidare genom din kropp till mitten av jorden. Visualisera en annan pelare av ljus som stiger upp från centrum av jorden, och sedan upp genom din kropp och uppåt i skyn mot alla varelser av ljus i vårt solsystem och vår galax. Du sitter du i två pelare av ljus, ljuset flödar både uppåt och nedåt samtidigt. Hålla dessa pelare av ljus aktiv i några minuter.

4. Visualisera rutnätet för Livets Blomma runt planeten upplyst av rosa kärleksfullt Gudinne Ljus, AN:s Vita Eld, Ärkeängeln Michaels Blå Flamma, den Violetta Flamman, och slutligen Grönt och Gyllene Ljus.

5. Visualisera att detta Ljus sprids genom alla delar av planeten som behöver mest läkande och beskydd, förebygger, harmoniserar och helar hårt väder, farlig tektonisk aktivitet, krigszoner, skadliga bränder, attacker mot viktiga ljusarbetare och visselblåsare, missbruk av djur, växter och ekosystem. Visualisera att alla situationer på ytan blir harmoniserade och lugnade, och att alla levande varelser är skyddade och försedda med alla förnödenheter och medicinsk vård.

6. Visualisera att Själs Stjärn chakrat för alla cabals mellanhänder som deltar i de mörka krafternas aktiviteter, lyser upp med skinande vitt Ljus. Visualisera att detta ljus sprider sig ned från deras Själs Stjärn chakra i form av en virvel in i deras personlighet och energifält, inspirerande dem till att ge upp dessa aktiviteter och delta i samhället på ett positivt och konstruktivt sätt.

7. Visualisera Ljusets krafter omslutande Jordens yta och att Eventet  äger rum och slutligen befriar planeten Jorden.Ytterligare metoder som du kan lägga till i din meditationsrutin:

Du kan också lägga till följande rutiner till din dagliga/veckovisa meditations rutin om du känner dig guidad.

Den Galaktiska Codex Deklarationen
Mantra för Villkorslös Kärlek
0010110 dekret
Kommando PB Stardust
Separations meditation        
Triangel Grupper av Ljus
Dessutom finns det andra projekt som vi för närvarande arbetar på och jag kommer att kunna släppa detaljer om dem när de är redo. 

Jag avslutar nu detta inlägg med denna mycket vackra bild av Gudinnans
Deklaration.

Seger för Ljuset!

Kommentarer